Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Su alkoholizmu kovojantis Benas Affleckas nesusitvardė: apsvaigęs vos pastovėjo ant kojų

Ne paslaptis, kad Holivudo aktorius Benas Affleckas jau kurį laiką kovoja su priklausomybe nuo alkoholio. Žinomam vyrui ši kova – ne iš lengvųjų. Ilgą laiką blaivus buvęs aktorius nesuvaldė savęs ir buvo pastebėtas viešumoje apsvaigęs. 47-erių B.Afflecką paparacai įamžino paliekantį UNICEF Helovino vakarėlį sunkiai pastovintį ant kojų.
Benas Affleckas
Benas Affleckas / Vida Press nuotr.

Šventėje B.Affleckas dalyvavo pasipuošęs juodos spalvos kostiumu ir veidą paslėpęs po kaukolės kauke. Iš vakarėlio jis išėjo svirduliuodamas. Vieną akimirką jis vos nenugriuvo ant asfalto, tačiau dar spėjo įsikibti į šalia stovėjusį automobilį.

„Blaivybė – sunkus dalykas visiems kovojantiems su priklausomybe, – „People“ sakė aktoriui artimas draugas. – Benas susitaikė su mintimi, kad kada nors suklys.“

Po vakarėlio namo aktorius neskubėjo. Su jį lydėjusia muzikante Katie Cherry jis užsuko į kazino, kur, pasak „TMZ“, į lošimo žetonus išsikeitė neva 20 tūkst. dolerių (maždaug 18 tūkst. eurų). Per 12 minučių laimėjęs vos 1500 dolerių, (maždaug 1353 eurus), jis išėjo.

Vida Press nuotr./Benas Affleckas, buvusi žmona Jennifer Garner ir vaikai
Vida Press nuotr./Benas Affleckas, buvusi žmona Jennifer Garner ir vaikai

Kitos dienos rytą aktorius buvo pastebėtas atvykstantis pas buvusią žmoną Jennifer Garner. Kaip teigė B.Affleckui artimas šaltinis, „galima suprasti, kad jam tai padaryti nebuvo labai lengva, bet Benas pripažino savo klaidą. Jis sakė, kad taip nutinka, bet daugiau tokie dalykai nepasikartos. Tai buvo protingas žingsnis, nes ši istorija jau yra beveik baigta“.

„Paslydau, bet nenuvažiuosiu nuo bėgių“, – šalia buvusiam paparacui sakė aktorius.

Reabilitacijos klinikose B.Affleckas gydėsi ne vieną ir ne du kartus. Paskutinį kartą jis pasveikti ryžosi rugpjūtį. Klinikoje aktorius praleido keletą mėnesių – namo grįždavo tik pasportuoti ir dalyvauti verslo susitikimuose. Spalį baigus gydymą, socialiniame tinkle jis pasidalijo jautriu įrašu.

„Šią savaitę užbaigiau 40 dienų priklausomybės nuo alkoholio gydymo kursą klinikoje ir toliau būsiu prižiūrimas. Kova su šia priklausomybe truks ilgai ir bus sunki, – rašė aktorius. – Būtent dėl to niekas niekada nėra visiškai išgijęs. Tai – įsipareigojimas. Kovoju dėl savęs ir savo šeimos.“

Metų pradžioje viename interviu B.Affleckas atvirai sakė, kad kalbėti apie savo problemas jam nesunku, nes tai darydamas jis gali padėti kitiems.

„Kadangi esu alkoholikas, tai – mano gyvenimo dalis, tačiau alkoholizmas negali tapti vienu mano tapatybę apibūdinančiu žodžiu (...). Turėjau problemą ir noriu apie tai kalbėti, kuo aš labai didžiuojuosi. Tai dalis tavęs, tavo gyvenimo, tavo šeimos… Mes susiduriame su tam tikromis kliūtimis ir turime jas įveikti“, – laidoje „Today“ sakė B.Affleckas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas