Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Su neadekvačia britų žiniasklaida kovojanti Meghan raginama paklausyti Donaldo Trumpo patarimo

Dabartinis JAV prezidentas Donaldas Trumpas ir Sasekso hercogienė Meghan Markle tikrai nėra draugai. Anksčiau karališkosios šeimos narė šalies vadovu tapusį verslininką pavadino „mizoginistu“ ir „skatinančiu nesutarimus“, į ką D.Trumpas atsakė M.Markle pavadinęs „bjauria“. Tačiau atrodo, kad JAV prezidentas yra pasiruošęs susitaikyti su buvusia aktore ir padėti jai kovoje su britų bulvarine spauda.
Donaldas Trumpas, Sasekso hercogienė Meghan Markle
Donaldas Trumpas, Sasekso hercogienė Meghan Markle / Vida Press nuotr.

Interviu LBC radijo stočiai su Nigelu Farage’u metu JAV prezidentas atskleidė matęs dokumentinį filmą apie Sasekso hercogų vizitą Afrikoje, kuriame M.Markle pasakojo apie užsienio žiniasklaidos daromą neigiamą įtaką jos savijautai.

D.Trumpas teigė, kad M.Markle jai skirtą kritiką priima „labai asmeniškai“ ir siekiant kovoti su „nesąžininga“ spauda, jai reikia susiimti.

„Manau, reikia būti šiek tiek kitokiam, bet ji tai priima labai asmeniškai ir aš tai suprantu, nors jos nepažįstu“, – sakė D.Trumpas.

„Scanpix“ nuotr./Hercogienė Meghan Markle
„Scanpix“ nuotr./Hercogienė Meghan Markle

Šį interviu išgirdę M.Markle gerbėjai ragina hercogienę įsiklausyti į prezidento patarimus, mat jis, jų nuomone, žino, ką kalba.

„Niekas planetoje nebuvo taip kritikuojamas spaudos, kaip Donas (Donaldas Trumpas – red. past.). Tačiau jis vis tiek keliasi kiekvieną rytą ir su tuo kažkaip susitvarko“, – tviteryje rašė vienas internautas.

„Jis siūlo pagalbą. (…) Jis metų metus yra koneveikiamas spaudos“, – pridūrė kitas.

Kiti tiek karališkosios šeimos, tiek JAV prezidentui palaikymą reiškiantys asmenys mano, kad jei M.Markle ir toliau nori būti viešai stebima, ko, esant karališkosios šeimos nare, išvengti neįmanoma, ji turėtų išmokti nereaguoti į neigiamą apie ją skleidžiamą informaciją ir visą dėmesį bei laiką skirti savo darbui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas