Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su rusų gražuole išsiskyręs buvęs Malaizijos karalius nepripažįsta sūnaus: įtaria, kad vaikas ne jo

Liepos pradžioje buvęs Malaizijos karalius ir Kelantano sultonas Muhammadas V (49) išsiskyrė su tituluota Rusijos gražuole Oksana Voevodina (26). Pranešama, kad motina į gimtąją Rusiją iškeliavo kartu su sūnumi Leonu, nes tėvas berniuko nepripažįsta ir mano, kad jis ne jo.
Kelantano sultonas Muhammadas V su tituluota Rusijos gražuole Oksana Voevodina ir jų sūnumi Leonu
Kelantano sultonas Muhammadas V su tituluota Rusijos gražuole Oksana Voevodina ir jų sūnumi Leonu / „Instagram“ nuotr.

Artimas sultono šaltinis atskleidė, kad buvęs Malaizijos karalius, kuris dėl rusų gražuolės atsisakė sosto, po skyrybų nepripažįsta savo sūnaus ir yra įsitikinęs, kad moteris berniuko susilaukė ne nuo jo.

Tačiau buvusi „Mis Maskva“ nesutinka su šiais sultono teiginiais ir pareikalavo jo atlikti DNR testą, kuris nustatytų, kas yra vaikelio tėvas. Visgi vyro advokatas Kohas vienam Singapūro laikraščiui sakė, kad „nėra jokių objektyvių įrodymų, kas yra biologinis berniuko tėvas“.

„Instagram“ nuotr./Oksana Voevodina su sūnumi Leonu
„Instagram“ nuotr./Oksana Voevodina su sūnumi Leonu

Tiesa, buvusio Malaizijos karaliaus pasisakymais netiki net merginos draugai ir šeima, kurie įsitikinę, kad santuoka vis dar galioja, o berniukas, be abejonės, yra sultono sūnus.

Nepaisant to, kad šeimą užgriuvo bėdos, šaltiniai teigia, kad sultonas džiaugiasi, jog dviejų mėnesių kūdikis gyvena su mama. Tačiau nei rusų gražuolei, nei jos kūdikiui nebus suteiktas karališkasis titulas.

„Nors jis ketina juos aprūpinti, tačiau atrodo, kad nepripažįsta berniuko“, – portalui „MailOnline“ pasakojo sultono šaltinis.

Šaltiniai atskleidė, kad rusė įsiuto sužinojusi, jog jos sūnus nepaveldės jokio titulo. Sultonas O.Voevodinai aiškino, kad jai titulas neatiteks, nes yra užsienietė.

„Instagram“ nuotr./Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina
„Instagram“ nuotr./Kelantano sultonas Muhammadas V ir Oksana Voevodina

Vis dėlto moteris buvo įsitikinusi, kad jai buvo pažadėtas karalienės titulas. Būtent dėl to moters sūnus taptų Kelantano princu. Tačiau dabar buvusio Malaizijos karaliaus brolis yra karūnuotas princas, o O.Voevodinai negali būti suteiktas karališkasis titulas be sultono „Istano“ rezidencijos pritarimo.

Nors mergina bet kada gali grįžti į Malaiziją, tačiau nieko negali sakyti apie skyrybas. Rusei įsakyta tylėti apie nepavykusią santuoką.

15min primena, kad skyrybų procesą išgyvenusi pora žiedus sumainė praeitų metų vasarį ir susituokė iškilmingoje ceremonijoje Maskvoje. Prieš įvykstant prabangioms vestuvėms Oksana priėmė islamo tikėjimą.

Be to, šių metų pradžioje paaiškėjo, kad Muhammadas V atsisakė karaliaus sosto. Savo sprendimo vyras nekomentavo, tačiau įtariama, kad prie to prisidėjo rusų gražuolė.

Manoma, kad vyro sprendimą pastūmėjo kalbos apie rusės praeitį. Buvo kalbama, kad O.Voevodina realybės šou metu užsiiminėjo seksu baseine. Be to, netrukus pasklido ne viena pikantiška gražuolės nuotrauka.

Santuoka su karaliumi Oksanai nesuteikė jokio titulo, nes karaliene gali tapti tik iš tos pačios šalies kilusi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas