Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Suknelė intrigantė: modelio Kendall Jenner skeltukas pranoko net jos sesę Kim Kardashian

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian visiškai nesibaido apnuoginto kūno ir tokių drabužių, kurie balansuoja tarp seksualumo ir vulgarumo ribos. Tačiau Kim – ne vienintelė savo šeimoje, nebijanti taip rizikuoti: jos jaunėlė sesuo Kendall Jenner pritrenkė savo itin drąsia suknele, kurios skeltukas siekė netgi gaktikaulį!
Kendall Jenner
Kendall Jenner / „Scanpix“ nuotr.

Kendall Jenner, kuri anot „Forbes“ šiuo metu yra daugiausiai pasaulyje uždirbantis modelis, itin drąsų įvaizdį pademonstravo po „Oskarų“ apdovanojimų vykusiame žurnalo „Vanity Fair“ vakarėlyje. Čia linksminosi visa armija žvaigždžių, o renginio raudonasis kilimas mažai kuo nusileido patiems „Oskarams“.

Kendall Jenner tame vakarėlyje pasipuošė pritrenkiančia „Rami Kadi“ suknele, kuri paliko labai mažai vietos vaizduotei: skeltukas siekė modelio gaktikaulį iš abiejų pusių!

Tačiau neatrodė, kad Kendall tokia suknelė būtų nepatogi ar keltų sunkumų – profesionalus modelis šitaip apsirengusi jautėsi it žuvis vandenyje ir nė kiek nepergyveno, kad gali parodyti per daug. O ir tokia galimybė buvo apgalvota: nors atrodė, kad modelis yra be kelnaičių ir rizikuoja bet kurią akimirką apsinuoginti, iš tiesų ji jas vilkėjo.

Vakarėlyje Kendall Jenner dalyvavo kartu su savo tėčiu, kuris prieš keletą metų pasikeitė savo lytį ir dabar yra nebe Bruce'as, o Caitlyn Jenner.

Žurnalistų paklausta, kuris iš šešių vaikų turėtų daugiausiai šansų kada nors laimėti „Oskarą“, Caitlyn nė nesudvejojusi įvardijo Kendall.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner ir Caitlyn Jenner
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kendall Jenner ir Caitlyn Jenner

„Nuoširdžia manau, kad tai būtų Kendall. Jei nepastebėjote, tai viskas, ką ji daro prieš kamerą, yra nuostabu. Ji viską atlieka meistriškai. Bet nežinau, ar vaidyba jau yra jos planuose, nes šiuo metu jai puikiai sekasi tai, ką ji daro – būti modeliu. Bet manau, kad kada nors ji tai padarys, ir manau bus labai puiki aktorė“, – savo dukterį gyrė Caitlyn Jenner.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Oskarų“ dalybos baigėsi netikėtai: metų filmo titulą lyderiams iš po nosies nugvelbė „Žalioji knyga“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas