Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sukrečianti Demi Lovato praeitis: buvo išprievartauta, ja seksualiai pasinaudojo ir tą lemtingą naktį

Demi Lovato toliau dalijasi sukrečiančiais praeities įvykiais. Dokumentikoje „Demi Lovato: Dancing with the Devil“ dainininkė atskleidė, kad tą lemtingą naktį, kai perdozavo, ją seksualiai išnaudojo narkotikų jai parūpinęs asmuo.
Demi Lovato
Demi Lovato / Vida Press nuotr.

„Aš ne tik perdozavau. Manimi pasinaudojo“, – apie tą 2018 m. liepos vakarą pasakojo 28-erių atlikėja.

Bičiulė Sirah Mitchell paaiškino, kad Demi Lovato narkotikų tiekėjas pardavė su „fentaniliu maišyto“ heroino. „Jis taip pat ją stipriai apsvaigino ir paliko mirti“, – pridūrė ji.

„Mane jie rado nuogą, pamėlynavusią. Buvau palikta mirti po to, kai jis manimi pasinaudojo. Pabudus ligoninėje manęs paklausė, ar užsiiminėjau seksu savo noru. Atmintyje iškilo jo ant manęs vaizdinys, todėl pasakiau, kad taip. Tik praėjus mėnesiui nuo perdozavimo, suvokiau „Tu nebuvai tokios proto būsenos, kad priimtum sąmoningą sprendimą“, – prisiminimais dalijosi dainininkė.

Kaip rašo People.com, Demi Lovato susigraudina ne tik pasakodama apie tos nakties įvykius, bet ir ankstesnius susidūrimus su seksualine prievarta: „Kai buvau paauglė, atsidūriau panašioje situacijoje. Nekaltybę praradau išprievartauta.“

Dainininkė pripažino tuo metu su tariamu užpuoliku „susitikinėjusi“, tačiau aiškiai jam pasakiusi, jog užsiimti seksu dar nėra pasiruošusi.

„Priklausiau tam „Disney“ būriui, kuris viešai pareiškė laukiantis iki vestuvių. Mano pirmas kartas nebuvo romantiškas. To nepatyriau. (…) Tačiau tą žmogų mačiau nuolat, todėl lioviausi valgyti ir tai bandžiau įveikti kitais būdais“, – pridūrusi, kad nors ir pasiskundė apie tai suaugusiems, tas žmogus jokių pasekmių nesulaukė. Net iš filmo, kuriame tuo metu filmavosi drauge su Demi, pašalintas nebuvo.

Po šių traumuojančių įvykių atlikėja pasakojo siekusi teisingumo, bandė „perimti kontrolę“ ir po mėnesio susisiekė su prievartautojais. Tačiau geriau Demi Lovato nepasijuto.

„Graužiau save dėl to metų metus, todėl man buvo sunku priimti faktą, jog tuo metu buvau išprievartauta“, – sakė ji kitur.

Anksčiau dainininkė pasakojo, kad apie vos mirtimi nesibaigusį įvykį jai iki šiol primena kasdien lydintys sveikatos sutrikimai – pažeistos smegenys, suprastėjęs regėjimas. Ji taip pat atskleidė, kad būdama medikų priežiūroje ji patyrė net tris insultus ir širdies smūgį.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas