Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sušaudytas iš kalėjimo vos išėjęs reperis: jo kūne – 64 šautinės žaizdos

Iš kalėjimo paleistas Čikagoje žinomas reperis laisve ilgai pasidžiaugti nespėjo. Londre Sylvesteris (31), žinomas kaip KTS Dre, prie įkalinimo įstaigos išėjimo buvo užpultas ir sušaudytas. Skelbiama apie 64 šautines žaizdas galvoje ir kitose kūno dalyse.
Londre Sylvesteris (KTS Dre)
Londre Sylvesteris (KTS Dre) / „Instagram“ (bigdrekoshit) nuotr.

Reperis KTS Dre – vienas iš trijų žmonių, šeštadienį nukentėjusių nuo kulkų šalia Cook apygardos kalėjimo Little Village rajone Čikagoje, rašo Dailymail.co.uk. Apšaudymas prasidėjo vos tik Londre Sylvesteris buvo paleistas iš įkalinimo įstaigos. Jis segėjo apykoję, teigia „Chicago Tribune“.

Liudininkai pasakojo, kad iš automobilio iššokę du ginkluoti vyrai pradėjo šaudyti reperiui į galvą ir krūtinę. Incidentą tiriantys pareigūnai kitoje gatvės pusėje priešais kalėjimą rado 59 kulkų korpusus.

Sužeistas Londre Sylvesteris buvo skubiai nugabentas į Mount Sinai ligoninę. Šeštadienį apie 21.30 val. konstatuota jo mirtis. Kitą dieną apie tai pranešta ir jo artimiesiems.

Apšaudymo metu nukentėjo ir kartu su reperiu buvusios 60-metė ir 30-metė moterys. Vyresniajai sužalota koja, o jaunesniajai skriejanti kulka įdrėskė veidą. Pasak policijos, abiejų moterų būklės geros.

Kol kas nesulaikytas nei vienas įtariamasis.

Londre Sylvesteris už grotų atsidūrė pažeidęs paleidimo už užstatą (anksčiau jam buvo iškelta baudžiamoji byla dėl ginklo) sąlygas. Prieš išeinant į laisvę jam buvo prisegta jo veiklą stebinti apykojė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas