Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susipykę princai kalbėjosi, bet tik tol, kol buvo filmuojami: kivirčai nesiliovė

Princų Williamo ir Harry susitikimas per senelio princo Philipo laidotuvės jų nesutarimų neužbaigė. Kaip teigia Robertas Lacey, knygos „Battle of Brothers“ autorius ir serialo „The Crown“ konsultantas, nors daugelis tikėjosi, kad tądien broliai paskelbs paliaubas, susitikimas teigiamų rezultatų nedavė.
Princai Harry ir Williamas (2003 m. ir 2021 m.)
Princai Harry ir Williamas (2003 m. ir 2021 m.) / Vida Press nuotr.

Kaip matė princo Philipo laidotuves stebėję žiūrovai, išėję iš St. George’o koplyčios, Williamas ir Harry tikrai šnekėjosi, tačiau vos tik juodu įžengė į pilį ir kameros jų nebematė, per kelias minutes atmosfera tarp brolių pasikeitė.

„Jie vėl pradėjo kivirčytis“, – teigė karališkosios šeimos istorikas.

„Jie kibo vienas kitam į gerkles taip aršiai, kaip anksčiau, stipriai vienas ant kito pyko. Buvo pasakyta per daug šiurkščių ir žeidžiančių žodžių“, – autoriui atskleidė karališkosios šeimos draugas, rašė jis Dailymail.co.uk.

VIDEO: Pasaulis atsisveikina su princu Philipu: tiesioginė laidotuvių transliacija ir speciali laida iš 15min studijos

Buvo tikėtasi, kad atskirą pokalbį turės ir broliai su tėvu princu Charlesu, tačiau jis neįvyko.

„Jokio susitaikymo, jokio broliško susėdimo ar „mini susirinkimo“ po princo Philipo laidotuvių balandžio 17 d., – tęsė Robertas Lacey. – Tarp dviejų Dianos susiskaldžiusių sūnų įvykęs konfliktas, rodos, greitai nenurims.“

People.com primena, kad nesutarimai tarp princų prasidėjo Williamui išreiškus nerimą dėl per greitai besiklosčiusių Harry ir Meghan Markle santykių.

Pasak naujausios Roberto Lacey knygos, brolių santykiai dar labiau pašlijo 2018 m. spalį, kai Williamas sužinojo apie karališkosios šeimos darbuotojus, tapusius patyčių objektais. (Apie šiuos Sasekso hercogienei skirtus kaltinimus parašius „The Times“, Meghan juos paneigė ir sakė, jog tai – dalis kampanijos, skirtos neigiamo jos įvaizdžio formavimui. Rūmai dėl patyčių pradėjo atskirą tyrimą, kuris vis dar tęsiasi, People.com patvirtino šaltinis.)

Princo Williamo ir princo Harry santykių gerinimui nepadeda ir didelis juos skiriantis atstumas (Harry su žmona Meghan ir dviem jųdviejų vaikais gyvena JAV) bei pandemija.

„Visi mąstė optimistiškai, bet nieko tokio neįvyko“, – artimai su karališkąja šeima bendraujantis šaltinis anksčiau patvirtino People.com.

„Laiko atstatyti tiltams nebuvo“, – pridūrė kitas.

Tiesa, vos po kelių dienų broliai vėl susitiks. Liepos 1 d. princas Williamas ir princas Harry atidengs ilgai lauktą jų motinai princesei Dianai skirtą statulą Kensingtono rūmų soduose. Tai projektas, kurį dar prieš kelerius metus juodu pradėjo drauge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas