Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susituokė 2015-ųjų „Eurovizijos“ žvaigždė Mansas Zelmerlowas: iškėlė pasaką primenančias vestuves

Rugsėjo 5 dieną „Eurovizijos“ žvaigždė, švedas Mansas Zelmerlowas (33) sumainė žiedus su britų aktore Ciara Janson. Pora lemtinguosius „sutinku“ ištarė leidžiantis saulėlydžiui Kroatijoje. Ceremonijoje taip pat dalyvavo daug švedų garsenybių, įskaitant Oscarą Zią, Sarah Dawn Finer ir Carola.
Manso Zelmerlowo ir Ciaros Janson vestuvės
Manso Zelmerlowo ir Ciaros Janson vestuvės / „Facebook“ nuotr.

Naujienomis apie pasaką primenančias vestuves dainos „Heroes“ atlikėjas pasidalijo savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje, kurioje paskelbė nepamirštamos dienos vaizdo įrašą.

„Taigi, tai nutiko. Aš vedžiau savo visišką sielos draugę Clarą Janson Zelmerlow magiškos nakties metu, priešais geriausią draugų būrį ir šeimą, kurios visada trokšti. Mes negalime būti laimingesni ir iki dabar negalime tuo patikėti“, – socialiniame tinkle rašė Mansas.

Pora susitikinėjo nuo 2016 metų ir kartu augina du berniukus. Praeitais metais įsimylėjėliai nusprendė žengti rimtesnį žingsnį ir liepos mėnesį susižadėjo. Šios vasaros pradžioje Mansas ir Ciara prieš vestuves atostogavo Tel Avivo mieste.

Jauniausias poros berniukas Albertas Ossianas gimė 2018 metų gegužę ir pateko į Manso dainą „Grow Up to be You“. Kitas sūnus yra iš Ciaros ankstesnių santykių, tačiau nauja šeima jau dabar gražiai sutaria.

Ciara taip pat nepraleido progos pasidalinti džiugiomis naujienomis ir savo instagrame paskelbė trumpą, tačiau svarbią žinutę apie ypatingą dieną. Moteris savo sekėjams pažadėjo, kad šie iš šventės dienos sulauks dar daugiau nuotraukų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas