Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susižadėjo „Eurovizijos“ žvaigždė Noa Kirel: ranką papuošė įspūdingas deimantas

2023 metais „Eurovizijoje“ išgarsėjusi Izraelio atstovė Noa Kirel (23) gyvena pakiliomis nuotaikomis. Moteris pranešė apie sužadėtuves su mylimuoju, futbolininku Danieliumi Peretzu (24).
Noa Kirel su sužadėtiniu
Noa Kirel su sužadėtiniu / Vida Press ir socialinių tinklų nuotr.

Žinią apie sužadėtuves atlikėja Noa Kirel pranešė savo socialiniuose tinkluose, kuriuose leido pasigrožėti ir įspūdingo dydžio sužadėtuvių žiedu su deimantais.

„Amžinai“, – trumpai prie nuotraukos rašė pora.

„The Jerusalem Post“ duomenimis, N.Kirel ir D.Peretz santykiai užsimezgė praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai dainininkė nutraukė pusantrų metų trukusią draugystę su modeliu Tomeriu Cohenu. Tiesa, naujieji santykiai taip pat turi iššūkių.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Izraelio atstovė Noa Kirel
Lukas Balandis / BNS nuotr./Izraelio atstovė Noa Kirel

„Danielis yra Miunchene, čia jo karjera, o karjera vyksta 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, todėl staiga turiu prisitaikyti prie kažkieno kito grafiko, ko man dar niekada nebuvo nutikę. Man tai labai nauja. Tačiau tame yra ir kai kas malonaus. Atvažiavusi į Miuncheną nueinu į prekybos centrą arba vaikštau po parduotuves, o šių dalykų Izraelyje tikrai negaliu padaryti“, – kovo mėnesį sakė Noa Kirel.

Žmonės.lt primena, kad Noal Kirel 2023 metais „Eurovizijos“ dainų konkurse pristatė savo gimtąjį Izraelį. Į sceną ji žengė su daina „Unicorn“. Moteris Europą kerėjo ne tik įspūdingu balsu ir išvaizda, bet ir nepriekaištingais šokių judesiais. „Eurovizijoje“ Noa Kirel trečiąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi