Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susižadėjo princesė Beatrice: merginos širdį užkariavo nekilnojamojo turto magnatas

Bakingamo rūmai pranešė apie karališkojoje šeimoje įvykusias sužadėtuves. Princesės Beatrice (31) rankos paprašė nekilnojamojo turto magnatas Edoardo Mapelli Mozzi (34), rašo „Daily Mail“.
Princesė Beatrice susižadėjo su Edoardo Mapelli Mozzi
Susižadėjo princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi / „Instagram“ nuotr.

Apie sužadėtuves princo Andrew ir Jorko hercogienės Sarah Ferguson dukra paskelbė praėjus 11 mėnesių nuo romantiškos draugystės pradžios.

„Mes be galo laimingi galėdami pasidalyti su jumis žiniomis apie sužadėtuves. Nekantraujame į šį gyvenimo nuotykį leistis kartu ir nesulaukiame, kada būsime vedę, – pranešime teigė sužadėtiniai. – Turime tiek daug panašių pomėgių, sutampančių vertybių ir žinome, kad taip bus ir ateityje, kupinoje meilės ir laimės.“

Šia proga vyresnę seserį pasveikino ir princesė Eugenie. Instagrame ji pasidalijo romantiškai apsikabinusių Beatrice ir Edoardo nuotraukomis su prierašu: „BeaBea – oho! Esu labai laiminga dėl mylimos vyresnės sesers ir brangaus Edo. Tai turėjo įvykti seniai, judu esate vienas kitam sutverti.“

Skelbiama, kad sužadėtuvės įvyko savaitgalinės kelionės į Italiją metu šį mėnesį. Edoardo mylimajai įteikė prabangų žiedą, kurį nuotraukose įamžino Beatrice sesuo Eugenie. Poros vestuves planuojama surengti kitų metų pavasarį.

Princesės Beatrice sužadėtuvių žiedas
Princesės Beatrice sužadėtuvių žiedas

„Žinau, ką jaučia motina, tad man teka džiaugsmo ašaros. Labai didžiuojuosi šiomis sensacingomis naujienomis. Andrew ir aš esame laimingiausi žmonės, turintys du nuostabius žentus“, – socialiniame tinkle džiaugsmą reiškė S.Ferguson.

Pirmą kartą viešumoje su mylimuoju Edoardo Beatrice pasirodė šių metų kovo mėnesį vykusioje Nacionalinės portretų galerijos surengtame pokylyje. Jiems kompaniją taip pat palaikė Kembridžo hercogienė Kate.

Edoardo iš ankstesnių santykių turi sūnų. Be to, jis yra princesės Eugenie bičiulis ir dalyvavo jos vestuvėse pernai spalį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas