Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo serialo „Moderni šeima“ aktorė Sarah Hyland: lemtingą akimirką įamžino nuotraukose

Nuo 2017 metų spalio susitikinėjanti pora Sarah Hyland (28) ir Wellsas Adamas (35) antradienį paskelbė džiugią žinią – jie susižadėjo. Naujienomis įsimylėjėliai pasidalijo asmeninėse „Instagram“ paskyrose.
Susižadėjo serialo „Moderni šeima“ aktorė Sarah Hyland
Susižadėjo serialo „Moderni šeima“ aktorė Sarah Hyland / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Aktorė su realybės šou „Viengungis“ dalyviu naujieną apie sužadėtuves paskelbė šį antradienį „Instagram“ paskyrose. Pora pasidalijo keliomis žaviomis nuotraukomis ir lemtingo momento vaizdo įrašu.

Aktorė S.Hyland įkėlė nuotrauką, kurioje W.Adamas priklaupia ant vieno kelio ir įteikia išrinktajai sužadėtuvių žiedą. Kitose nuotraukose mergina demonstravo žiedą bei bučinius su mylimuoju. Už jų matėsi egzotiški vandenyno ir paplūdimio vaizdai.

Tuo metu būsimas aktorės vyras pasidalijo jautriu vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotas lemtingas momentas. Po akivaizdaus merginos „taip“, pora susidaužė taurėmis.

View this post on Instagram

????- Drew Holcomb & The Neighbors

A post shared by Wells Adams (@wellsadams) on

Serialo „Moderni šeima“ žvaigždė ir realybės šou „Viengungis“ dalyvis vienas su kitu flirtuoja nuo 2016 metų tviteryje, tačiau rimtesni santykiai prasidėjo tik 2017 metų rudenį. Oficialius santykius patvirtino ir vienodi Helovino kostiumai.

Aktorė prisimena, kaip W.Adamas ją palaikė, kai jai buvo atliktas inkstų persodinimas. Operacija įvyko po pirmo realaus poros susitikimo.

„Jis matė mane blogiausioje padėtyje. Jis man rašė ryte prieš operaciją ir mes visą laiką ligoninėje kalbėjomės per „FaceTime“. Todėl matau grožį jo akyse, nes jis vis dar laikė mane gražia po visko, ką matė. Tai buvo labai intymus dalykas santykiams, kai reikia pereiti tiek daug kliūčių pačioje pradžioje, kai tik pradedi pažinti žmogų“, – žurnalui „Self“ praeitų metų gruodį pasakojo S.Hyland.

2018 metų rugpjūtį W.Adamas išsikraustė į Los Andželą, kad galėtų būti arčiau aktorės. Pora netrukus apsigyveno kartu ir su savimi pasiėmė mylimus šunis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas