Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Susižadėjo tragiškai žuvusio aktoriaus Paulo Walkerio dukra Meadow

Tragiškai žuvusio aktoriaus Paulo Walkerio dukra Meadow Walker (22) pranešė apie sužadėtuves su aktoriumi L.Thorntonu-Allanu. Šios naujienos socialiniuose tinkluose pasirodė po to, kai vos prieš mėnesį mergina patvirtino su vyru susitikinėjanti, rašoma people.com.
Paulo Walkerio dukra Meadow Walker
Paulo Walkerio dukra Meadow Walker / Vida Press nuotr.

Apie sužadėtuves Meadow pranešė socialiniame tinkle „Instagram“. Mergina įsikėlė vaizdo įrašą, kuriame ji plaukioja baseine ir kartu demonstruoja sužadėtuvių žiedą.

Panašu, kad merginą ir nufilmavo jos būsimas vyras L.Thorntonas-Allanas, nes ji juokėsi ir įvairiai demonstravo žiedą.

Tuo pačiu vaizdo įrašu pasidalijo ir Meadow sužadėtinis, kuris netrukus paskelbė ir merginos nuotrauką. Ji joje sėdi lauke ir rankoje laiko cigaretę su tviskančiu žiedu ant piršto.

Apie savo santykius pora patvirtino tik liepos pradžioje, kai aktorius paviešino jų bendrą nuotrauką. Akivaizdu, kad šypsenos reiškia vienas kito meilę.

„Geriausia draugė“, – po nuotrauka rašė L.Thorntonas-Allanas. Netrukus į šį apibūdinimą atsakė ir pati mergina – „Mano meilė“.

„Instagram“ nuotr./Paulas Walkeris su dukra Meadow Walker
„Instagram“ nuotr./Paulas Walkeris su dukra Meadow Walker

15min primena, kad P.Walkerio dukra Meadow ne tik pirmą kartą atvirai prabilo apie savo santykius, bet ir daugelį metų rodė didelę pagarbą savo tragiškai žuvusiam tėvui.

M.Walker prieš kelerius metus jautriai pagerbė jį Tėvo dienos proga. 16-metė internete pasidalijo savo vaikystės nuotrauka, tada rašė People.com.

Nuotraukoje, kurią M.Walker parodė internete, ji ir „Greitų ir įsiutusių“ žvaigždė Paulas Walkeris įamžinti jautrią akimirką: tėvas laiko dukrą rankose ir bučiuoja jos skruostą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas