Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šv. Bartolomėjaus saloje besideginanti Edita Vilkevičiūtė tapo paparacų taikiniu

Garsiausias Lietuvos modelis Edita Vilkevičiūtė (28 m.) atostogoms pasirinko žvaigždžių pamėgtą Šv. Bartolomėjaus salą Karibuose. O kur garsenybės – ten ir jas medžiojantys paparacai.
Edita Vilkevičiūtė su drauge
Edita Vilkevičiūtė su drauge / Vida Press nuotr.

Ne vienoje atviroje fotosesijoje per savo karjerą sudalyvavusi Edita Vilkevičiūtė savo tobulu kūnu gali tik didžiuotis. O atostogaudama ji neretai nusimeta viršutinę bikinio dalį ir mėgaujasi saulės voniomis nekreipdama dėmesio nei į aplinkinius, nei į jos tykančius paparacus su kameromis.

Taip nutiko ir šįkart, Editai su bičiule poilsiaujant Šv. Bartolomėjaus salos paplūdimyje.

Edita Vilkevičiūtė pailsėti į Šv. Bartolomėjaus salą atvyksta reguliariai. Čia atostogauti mėgsta ir pirmo ryškumo žvaigždės kaip, pavyzdžiui, Kardashianų šeima, supermodeliai Cindy Crawford ir Heidi Klum, dainininkė Lana Del Rey bei daugybė kitų.

15min primena, kad iš Kauno kilusi Edita Vilkevičiūtė modeliu dirba daugiau kaip 10 metų. Ji yra papuošusi ne vieno „Vogue“ viršelį, žengė garsiausių mados namų podiumais, reklamavo pasaulyje žinomus prekės ženklus ir yra kol kas vienintelė lietuvė, dalyvavusi garsiajame „Victoria's Secret“ šou. 2015 metais žurnalas „Forbes“ lietuvę net įtraukė į daugiausiai pasaulyje uždirbančių modelių sąrašą greta tokių mados dievaičių kaip Gisele Bundchen, Cara Delevingne, Adriana Lima, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio ir kt.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tarp daugiausia pasaulyje uždirbančių modelių – ir lietuvės Editos Vilkevičiūtės pavardė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne