Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Švedei Pixee Fox 100-o operacijų negana: „Turiu viziją, kaip noriu atrodyti, ir toliau to sieksiu“

Iš Švedijos provincijos kilusi, tačiau jau kurį laiką JAV gyvenanti Pixee Fox savo išvaizdai tobulinti išleido daugiau kaip 120 tūkst. JAV dolerių. Tačiau moteris net ir po 100-o įvairiausių kosmetinių procedūrų vis dar nesijaučia pasiekusi norimą rezultatą, o jos artimieji pripažįsta pradedantys bijoti dėl jos gyvybės, rašo „Daily Mail“.
Pixee Fox
Pixee Fox / „Barcroft TV“ video kadras ir Vida Press nuotr.

26-erių Pixee Fox, kurios svajonė yra atrodyti kaip animacinio filmuko personažas, yra pasidariusi keturias krūtų didinimo operacijas, pasišalinusi šešis šonkaulius, pasididinusi lūpas, pasikėlusi kaktą, pasitobulinusi nosį, akių vokus, skruostikaulius, pasidariusi brazilišką užpakaliuko pakėlimo procedūrą, permanentinį makiažą ir kt. Be to, ji kiaurą parą nešioja liemenį sumažinantį korsetą ir net sporto salėje nenusiauna aukštakulnių.

Pixee Fox pripažįsta, kad dabar atrodo visiškai kitaip nei anksčiau, tačiau nežada sustoti.

„Buvau patenkinta savo išvaizda ir anksčiau, esu patenkinta ir dabar, bet turiu viziją, kaip noriu atrodyti, ir žadu toliau to siekti“, – sakė ji.

Šiais metais Pixee Fox žada pasidaryti dar 10 operacijų ir bandys patekti į Gineso rekordų knygą kaip moteris, turinti mažiausią liemenį pasaulyje.

Švedijoje gyvenantys moters artimieji nerimauja, kad piktnaudžiavimas plastinėmis operacijoms gali rimtai pakenkti Pixee Fox sveikatai ar net pareikalauti jos gyvybės.

Pixee Fox motina Anna-Lena nerimauja, kad dukters kūnas gali nebepatempti daugiau plastinių operacijų.

„Visų pirma, manau, kad tai gali būti pavojinga, – apie dukters planuojamas naujas operacijas kalbėjo Anna-Lena. – Kada kūnas pasako „ne, jau gana“? Dabar jai 26-eri, o kas bus, kai jai bus 62-eji? Ir ji buvo tokia graži prieš visa tai. Ji ir dabar yra miela, tačiau kardinaliai kitokia. Ji žino, kad man tai nepatinka, visiškai niekas, bet aš verčiau turėsiu laimingą dukrą nei tokią, kuri jausis blogai.“

Vida Press nuotr./Pixee Fox
Vida Press nuotr./Pixee Fox

Pixee Fox tėvas Karlas-Axelis Bartholfas iki dabar negali atsistebėti, kokia linkme pasisuko jo dukters gyvenimas.

„Ji nieko mums nesakė, kai pasidarė pirmąją operaciją, ir dabar yra daug dalykų, kurių ji mums nesako. Visada maniau, kad užaugusi ji bus floristė, visi taip manė, – pasakojo jos tėvas. – Ji vasarą nuolatos skindavo gėles, ir net žiemą, kai gėlės būdavo sudžiūvusios, ji vis tiek darydavo nuostabias puokštes. Mums visiems tai yra šokas.“

„Instagram“ nuotr./Pixee Fox
„Instagram“ nuotr./Pixee Fox

Pixee Fox daugiau išsipasakoti gali savo vyresniajai sesei Lovisai: „Kai papasakoju jai apie savo naujas procedūras, ji pradeda juoktis. Ji mano, kad esu pamišusi, bet negalvoja nieko negatyvaus ir manęs nesmerkia“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gyvoji Barbė Blondie Bennett nori dar didesnių krūtų: gydytojai gąsdina, kad implantai gali sprogti​​

Atsakydama į aplinkinių kritiką, kurios nemažai sulaukia dėl savo ekstremalios išvaizdos, Pixee Fox atkerta: „Pasaulyje yra šeši milijardai žmonių, kodėl visi turi būti vienodi?“

„Instagram“ nuotr./Pixee Fox
„Instagram“ nuotr./Pixee Fox

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai