Šventė „Žvaigždžių karų“ gerbėjams: kuriama visiškai nauja trilogija

Prieš Kalėdas „Žvaigždžių karų“ gerbėjai sulauks naujos sagos dalies „Paskutinis džedajus“, tačiau jau dabar aišku, kad „Žvaigždžių karų“ istorija tuo nesibaigs – bus kuriama visiškai nauja trilogija.
Filmas „Žvaigždžių karai: paskutinis džedajus“
Filmas „Žvaigždžių karai: paskutinis džedajus“ / Kadras iš filmo

Pranešama, kad „Paskutinio džedajaus“ režisierius Rianas Johnsonas kurs naują trilogiją, kuri bus atskira istorija ir nesusijusi su iki šiol gyvavusia Luko Skaivokerio saga.

Toje trilogijoje „Žvaigždžių karų“ gerbėjai bus supažindinti su visiškai naujais veikėjais iš „kito galaktikos kampelio, kuris „Žvaigždžių karų“ pasaulyje niekada anksčiau nebuvo tyrinėtas“.

„Mums visiems patiko dirbti su Rianu kuriant „Paskutinį džedajų“, – sakė prodiuserė ir kino kompanijos „Lucasfilm“ prezidentė Kathleen Kennedy. – Jis yra kūrybinga jėga, ir stebėti, kaip jis meistriškai kūrė „Paskutinį džedajų“ nuo pradžios iki pabaigos, buvo vienas didžiausių mano karjeros džiaugsmų. Rianas padarys nuostabių dalykų su šia nauja trilogija.“

Naujausioji „Žvaigždžių karų“ sagos dalis „Paskutinis džedajus“ pasaulio kino teatruose pasirodys gruodžio 15-ąją, o neilgai trukus po premjeros prasidės ir naujosios trilogijos kūrimo darbai. Jūsų dėmesiui – šios juostos anonsas:

VIDEO: Star Wars: The Last Jedi Trailer (Official)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas