Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Svorio metimo stovykloje nugaišo storiausias pasaulyje katinas: jo istorija pavergė tūkstančius

Praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai buvo nuvežtas į svorio metimo stovyklą, nugaišo storiausias pasaulyje katinas. Jo istoriją passtarosiomis savaitėmis sekė tūkstančiai.
Katinas
Katinas / Instagram nuotr.
Temos: 3 Mirtis Katinas Svoris

Kaip rašo „Daily Mail“, mirė storiausias pasaulyje katinas. Kaip pranešė jo šeimininkai, šeštadienį katinui Kroshikui staiga pasidarė bloga.

„Jis pradėjo dusti. Iki tol gydytojai niekada nepastebėjo jokių kvėpavimo sutrikimo požymių. Reagavome nedelsiant – po pusvalandžio Kroshik jau buvo prijungtas prie deguonies aparato. Pamažu jo būklė ėmė blogėti. Net ir gydytojų pastangos gaivinti nepadėjo. Mirdamas jis buvo ne vienas. Iki paskutinio atodūsio už jo gyvybę kovojo geriausi gydytojai“, – sakė jo šeimininkai.

Veterinarai pridūrė, kad katinas turėjo „daugybinių auglių blužnyje ir metastazių kituose vidaus organuose“, tačiau tiksli mirties priežastis bus žinoma tik vėliau.

Katinas Kroshik nugaišo svorio metimo stovykloje. Dar prieš patekdamas čia, jis svėrė stulbinamai daug – net 38 kilogramus. Ilgą laiką katinas glaudėsi Permės ligoninės rūsyje, kur ligoninės darbuotojai geranoriškai maitino jį sausainiais ir sriuba.

Prieš kurį laiką katiną gyvūnų gelbėtojai nuvežė į kačių svorio metimo stovyklą. Čia dirbantys veterinarai stengėsi sumažinti katino svorį iki normos – dešimties kilogramų.

Teigiama, kad kačių svorio metimo stovykloje Kroshikui pavyko pasiekti gerų rezultatų – jis numetė 2,2 kg, tad pagaliau ir vėl galėjo vaikščioti.

Įžūlusis katinas kartą net bandė ištrūkti iš stovyklos, bet įstrigo tarp batų lentynos grotelių.

Katino gyvenimas svorio metimo stovykloje netikėtai tapo įdomus tūkstančiams – paskutinėmis savaitėmis Kroshik kasdienybę stebėjo gausus būrys internautų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai