Sportas gyvai

„Švytėjimo“ žvaigždės Shelley Duval elgesys verčia sunerimti: miega automobilyje, skambina FTB

Siaubo filmo „Švytėjimas“ žvaigždė Shelley Duvall (74) davė retą interviu, kuriame kalbėjo apie tai, kad ją įskaudino Holivudas. Tuo metu jos partneris papasakojo apie sunerimti verčiantį moters elgesį – esą ji skambina FTB ir miega automobilyje.
Shelley Duval
Shelley Duval / Vida Press nuotr.

Kultiniame 1980 metų Stanley Kubricko siaubo filme „Švytėjimas“ („The Shining“) Vendę Torens suvaidinusi Shelley Duvall neseniai davė interviu ir privertė sunerimti savo gerbėjus, rašo dailymail.co.uk.

Netrukus ekranuose turėtų pasirodyti siaubo filmas „Miško kalvos“ („The Forest Hills“), kuriame aktorė nusifilmavo po 22 metų pertraukos.

Vida Press nuotr./Shelley Duval
Vida Press nuotr./Shelley Duval

Ta proga kalbėdama su „The New York Times“ Shelley Duvall sakė, kad 2002-aisiais pasitraukė iš šou verslo, nes žmonės Holivude ją įskaudino.

„Buvau žvaigždė, atlikau pagrindinius vaidmenis. Žmonės mano, kad manęs nebeliko (Holivude – red. past.) dėl to, kad pasenau, bet tai netiesa. Pasitraukiau dėl smurto“, – sakė aktorė.

Tiesa, Sh.Duvall neįvardijo, kokį smurtą patyrė.

Shelley, kuri serga cukriniu diabetu ir jos koja ištinusi, didžiąją pokalbio dalį šokinėjo nuo temos prie temos ir citavo dainų žodžius. Nuotraukas iš savo senų filmų ji laikė maišelyje, įdėtame į pirštinių dėžutę.

Negana to, sklinda kalbos, kad iš viešumos pasitraukusi aktorė miega savo automobilyje, kuris prigrūstas panaudotų maisto pakuočių.

Sh.Duval partneris Danas Gilroy, su kuriuo ji drauge jau 30 metų, prisipažino, kad iš tiesų dėl jos nerimauja, ypač tuomet, kai ji miega automobilyje.

D.Gilroy taip pat paaiškino, kad kai 1994 metais per Northridge žemės drebėjimą buvo sugriauti jų namai Los Andžele, jie persikėlė į Teksasą tikėdamiesi laimingesnio gyvenimo.

Visgi nuo tada pasak jo, situacija ėmė blogėti – Sh.Duvall pradėjo visko bijoti, nebenorėjo dirbti.

D.Gilroy teigė, kad sunku būtų įvardinti konkrečią pakitusio elgesio priežastį.

Vida Press nuotr./Shelley Duval
Vida Press nuotr./Shelley Duval

Jis pasakojo, kad Sh.Duvall tapo paranojiška, tarsi pamišo. Kartais ji netgi mano, kad ją kažkas puola, ir net yra skambinusi FTB prašydama pagalbos.

Paskutinį kartą Shelley buvo matoma filme „Mana iš dangaus“ („Manna from Heaven“) kuris ekranuose pasirodė 2002 metais. Būtent po šios juostos pasirodymo aktorė pasitraukė iš viešumos.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba
Jei reikia pagalbos vaiko teisių klausimais
Skambinkite pagalbos telefonu 8 800 10 800 arba rašykite žinutę Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos pokalbių laukelyje „Pasikalbėkime“. Pranešti apie pažeidimą galima vaiko teisių apsaugos skyriuose, užpildant formą Tarnybos interneto svetainėje, arba skambinti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius