Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

T.Swift universiteto baigimo kalboje prisiminė savo konfliktą su K.Kardashian

Niujorko universiteto absolventai turėjo progą išklausyti įkvepiančią Taylor Swift (32) kalbą. Joje dainininkė subtiliai aptarė kai kuriuos labiausiai žeminančius savo viešus momentus. Vienas svarbiausių – konfliktas su Kim Kardashian ir Kanye Westu, įvykęs praeityje.
Taylor Swift, Kim Kardashian ir Kanye Westas
Taylor Swift, Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Scanpix“ nuotr.

Taylor Swift paliko neišdildomą įspūdį, kai gegužės 18 dieną Niujorko universiteto išleistuvėse rėžė kalbą. Dainininkei buvo suteiktas prestižinės mokyklos garbės laipsnis ir ji davė savo bendrakursiams keletą patarimų, rašo thewrap.com.

Didelės ir jaudinančios šventės metu Taylor kalbėjo ant „Yankee“ stadione esančios pakylos. Vienoje savo kalbos dalyje perspėjo absolventus, kad gyvenime jie darys klaidų ir išgyvens sunkių akimirkų, tačiau ragino priimti klaidingus žingsnius, nes jie galiausiai juos nuves ten, kur reikia.

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

Apie klaidas T.Swift žino pernelyg gerai. „Tai, kad pasaulis mano meilę vertino kaip sportą, kuriame aš pralaimiu kiekvienas rungtynes, nebuvo puikus būdas susitikinėti paauglystėje ir dvidešimties, – sakė Taylor. – Tačiau tai mane išmokė griežtai saugoti savo asmeninį gyvenimą.“

Ji taip pat užsiminė apie laikotarpį, kai buvo pasmerkta virtualioje erdvėje. Taip įvyko po to, kai Kim Kardashian pavadino ją gyvate vykstant viešai nesantaikai su Kanye Westu.

„Tai, kad mane pasmerkė internete ir vos nepraradau karjeros, suteikė man puikių žinių apie visas vyno rūšis“, – juokavo dainininkė.

Kalbą Taylor baigė įkvepiančiais žodžiais abiturientams: „Mus veda mūsų nuojauta, intuicija, troškimai ir baimės, randai ir svajonės, ir jūs kartais viską sugadinsite. Aš taip pat. O kai aš tai padarysiu, greičiausiai apie tai perskaitysite internete. Šiaip ar taip, mums nutiks sunkių dalykų. Mes atsigausime. Mes iš to pasimokysime. Dėl to tapsime atsparesni.

Kol mums pasiseks kvėpuoti, mes kvėpuosime, kvėpuosime, giliai įkvėpsime, iškvėpsime. Dabar žinau, kaip veikia kvėpavimas! Tikiuosi, kad suprantate, kaip didžiuojuosi galėdama su jumis pasidalyti šia diena. Mes tai darome kartu. Taigi šokime toliau, tarsi būtume 22-oji klasė!“

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

Be to, kad nepamiršo paminėti savo dainos „22“, T.Swift paminėjo ir kitą savo hitą.

„Visiems neįtikėtiniems tėvams, šeimos nariams, mentoriams, mokytojams, sąjungininkams, draugams ir mylimiesiems, kurie šiandien čia susirinko ir kurie palaikė šiuos mokinius, siekdami praturtinti savo išsilavinimą, leiskite man dabar jums pasakyti – sveiki atvykę į Niujorką, jis jūsų laukė“, – sakė Taylor.

„Sveiki atvykę į Niujorką“ yra eilutė iš jos dainos „1989“, ir ši nuoroda akivaizdžiai privertė gerbėjus susimąstyti, ar tai bus kitas jos iš naujo įrašytas albumas, kurį išleis.

Apie Taylor garbės diplomą Niujorko universitete pirmą kartą buvo paskelbta kovo mėnesį. Tuo pat metu paaiškėjo, kad ji bus išleistuvių pradžios pranešėja.

Po šios naujienos ne tik mokyklos studentai džiaugėsi jos pasirodymu, bet ir daugelis ištikimų jos gerbėjų. Šie buvo pakerėti ir net bandė gauti bilietus į išleistuves, nepaisant to, kad jose nieko nepažįsta.

Niujorko universiteto vyresniojo kurso studentas Seanas Nesmithas netrukus po to, kai pasklido žinia apie T.Swift kalbą, sulaukė žinučių Niujorko universiteto „Facebook“ grupėje ir viename interviu papasakojo apie netikėtą patirtį.

„Tiesiog gavau žinučių iš žmonių, kurie mane rado iš NYU feisbuko grupės. O aš maniau, kad tos grupės yra uždaros, – pasakojo tarptautinių santykių ir viešosios politikos studentas Seanas, kaip pranešė „Inside Higher Ed“. – Žmonės man rašė žinutes, klausdami, už kiek galiu parduoti bilietus“.

Taylor buvo viena iš šešių šiemet Niujorko universitete garbės laipsnį gavusių asmenų. Juos konfidencialiai nominavo Niujorko universiteto bendruomenės nariai, vėliau patikrino universiteto darbuotojai, peržiūrėjo universiteto senatas ir galiausiai patvirtino Niujorko universiteto taryba, teigė Niujorko universiteto atstovas spaudai Johnas Beckhamas.

„Mes nepaprastai didžiuojamės šešiais garbės laipsnio gavėjais, kurie sutiko priimti šią garbę ir šiais metais dalyvauti mūsų istorinėse dvigubose iškilmėse, – elektroniniame laiške pranešė J.Beckmanas. – Jie kartu meistriškai atstovauja muzikos, socialinio teisingumo propagavimo, tarprasinio supratimo skatinimo, neuromokslų ir švietimo srityse.“

„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift
„Scanpix“ nuotr./Taylor Swift

J.Beckmanas taip pat tiesiogiai kalbėjo apie Taylor, norėdamas patikinti gerbėjus, jog ji nekoncertuos.

„Žmonės turėtų žinoti, kad ponia Swift – kuriai mums didelė garbė šiemet būti viena iš mūsų garbės laipsnio gavėjų – kalbės, o ne rengs pasirodymą, – pranešė jis. – Žinoma, jos gerbėjai yra labai aistringi, todėl nesu tikras, kad net ir šis žinojimas pažabos jų aistringumą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas