Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tarp Ukrainos karių – ir S.Lobodos šokėjas: gimtinėje vaikinas sulaukė daug dėmesio

29-erių ukrainiečių šokėjas ir modelis Nazaras Grabaras, šokęs dainininkės Svetlanos Lobodos kurtame balete ir filmavęsis jos vaizdo klipuose, įstojo į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Dabar jis drąsiai gina Ukrainą nuo Rusijos užpuolikų, kurie agresyviai prieš daugiau nei mėnesį įsiveržė į taikią šalį.
Nazaras Grabaras
Nazaras Grabaras / Socialinių tinklų nuotr.

Televizijos eteryje Nazarą buvo galima išvysti dažnai – jis dalyvavo įvairiuose projektuose. Čia buvo galima sužinoti ir apie šokėjo gyvenimą. Pasirodo, vaikinas gimė Dnepropetrovsko srityje ir nuo pat vaikystės mėgo sportuoti ir šokti.

Kaip rašoma unian.net, šiandien jis savo socialiniuose tinkluose ne tik demonstruoja išpuoselėtą kūną, bet ir pasakoja apie karą Ukrainoje bei savanorystę ginkluotose pajėgose.

Tiesa, nors N.Grabaras pasižymi drąsa, jis turi ryškų bruožą – iki šiol mikčioja ir yra truputį drovus. Tačiau tai nesutrukdė charizmatiškam vaikinui pasiekti sėkmę šou versle, o taip pat žengti dar vieną žingsnį – kovoti už savo valstybę.

2014 m. Nazaras jau ruošėsi išvykti į Japoniją pagal modelio sutartį, bet vaikino žvilgsnis atsitiktinai užkliuvo už anketos, kurioje buvo kviečiama registruotis į didelio masto šou „Everybody Dance“.

N.Grabarui tąkart pasisekė, nes netrukus jis pateko į tiesioginį eterį. Jau tada vaikinas tapo daugelio numylėtiniu, teigiama unian.net.

Nuo to laiko Nazaro šokio karjera ėmė sparčiai vystytis. Jis pasirodė grupės „Time and Glass“ vaizdo klipuose, buvo šios grupės šou baleto narys ir dainininkės Svetlanos Lobodos pasirodymų šokėjas. Įsimintiniausias jo vaidmuo – vaizdo klipe „Tavo akys“.

Tiesa, Nazaro širdis užimta – anot „Unian“, jis turi žmoną taip pat šokėją Jekateriną Kuzmenko. Pora susituokė Los Andžele, o prieš karą daug keliavo, kartu dirbo ir, žinoma, atrodė laimingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas