Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Taylor Swift išsiskyrė su Conoru Kennedy

Dainininkė Taylor Swift – vėl vieniša, ji išsiskyrė su draugu Conoru Kennedy, praneša UsMagazine.com.
Dainininkė Taylor Swift
Dainininkė Taylor Swift / „Scanpix“ nuotr.

22 metų kantri žvaigždė, kuriai niekaip nesiseka meilėje, su 18-mečiu Roberto F.Kennedy jaunesniojo sūnumi susitikinėjo visą vasarą ir leisdavo ilgus savaitgalius jo šeimos valdose Hajanis Porte Masačusetse.

Vėliau T.Swift vidurinės dar nebaigusį draugą pristatė savo tėvams Našvilyje Tenesyje ir nusipirko pajūrio namą tame Menkių kyšulio rajone, kur gyvena jos simpatijos senelė Ethel Kennedy.

Tačiau vos po kelių susitikinėjimo mėnesių pora, dėl juos skiriančio atstumo, santykius nutraukė. Conoras šiuo metu mokosi vienoje internatinėje Masačusetso mokykloje, o dainininkė gastroliuoja po pasaulį ir reklamuoja savo naują albumą „Red“, kuris šią savaitę buvo išleistas Amerikoje.

Šaltinis UsMagazine.com sakė: „Jie prieš kurį laiką tyliai išsiskyrė. Viskas tiesiog dėl atstumo. Jokių blogų jausmų. Jie laikosi gerai... Jie vienas kito nematė jau daugiau kaip mėnesį. Reklamuodama „Red" T.Swift laisvo laiko neturės iki metų pabaigos.“

Tai toli gražu ne pirmas nutrūkęs T.Swift romanas su garsenybėmis – anksčiau ji susitikinėjo su Jake'u Gyllenhaalu, Johnu Mayeriu, Joe Jonasu ir Tayloru Lautneriu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi