Žiūrėkite

15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos15MIN SEIMO DEBATAI 2024: ginčai dėl gynybos finansavimo, kainų, švietimo ir sveikatos apsaugos

Teksase nušautas vos 30-ies aktorius Eddie Hassellis: dėl žmogžudystės pradėtas tyrimas

Sekmadienį Teksase buvo nušautas aktorius Eddie Hassellis, geriausiai žinomas dėl vaidmenų 2010 m. „Oskarui“ nominuotame filme „Vaikams viskas gerai“, praneša užsienio žiniasklaida.
Eddie Hassellis
Eddie Hassellis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mirtis

E.Hassellio vadybininkas „Variety“ pasakojo, kad aktorius buvo nušautas sekmadienio rytą, kaip dabar manoma, per jo automobilio pagrobimą, nors įvykis vis dar tiriamas. Kol kas neaišku ir tai, kur Teksase įvyko nusikaltimas.

E.Hassellis gimė 1990 m. Liepos 16 d. Korsikanoje, Teksase. 2000-aisiais ir 2010-aisiais jis atliko keletą nedidelių vaidmenų, bene svarbiausias jų - Clay 2010 m. filme „Vaikams viskas gerai“, kur taip pat vaidino Julianne Moore bei Markas Ruffalo.

Jis taip pat vaidino Philą Nance'ą NBC mokslinės fantastikos seriale „Paviršius“, kur kartu pasirodė ir Leighton Meester ir Lake Bell.

„Scanpix“ nuotr./Eddie Hassellis
„Scanpix“ nuotr./Eddie Hassellis

E.Hassellis pasirodė tokiuose televizijos šou, kaip Aarono Sorkino „Studio 60 on the Sunset Strip“, „Jimmy Kimmel Live!“, „Oliver Beene“, „Joan of Arcadia“, „Til Death“, „Southland“, „Bones“, „Devious Maids“ ir „Longmire“.

Be filmo „Vaikams viskas gerai“, E.Hassellis vaidino tokiuose filmuose kaip „2012“, „Šeimos medis“, 2013 m. Steve'o Jobso biografiniame filme „Jobs“, komedijoje „Šeimos savaitgalis“ ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas