Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tesla“ įkūrėjas Elonas Muskas parduoda vilą Los Andžele: apžiūrėkite milijardieriaus namus

Milijardierius, vienas iš „Tesla“ ir „SpaceX“ įkūrėjų Elonas Muskas (47 m.) parduoda savo namus Los Andžele, kuriuos įsigijo dar gyvendamas santuokoje su buvusia žmona, britų aktore Talulah Riley.
Elonas Muskas parduoda vilą Los Andžele
Elonas Muskas parduoda vilą Los Andžele / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Namą Los Andžele Elonas Muskas parduoda už 4,5 mln. JAV dolerių – gana kuklią sumą, lyginant su jo 22 mlrd. JAV dolerių vertės turtu. Tai – pats mažiausias milijardieriaus turimas namas Los Andžele.

Šis modernus ir futuristinis namas, esantis Brentvudo rajone, pilnas įvairiausių technologijų, tad drąsiai gali vadintis išmaniuoju namu.

279 kv. m namas pastatytas ant trikampio formos žemės sklypo, ir jame yra keturi miegamieji bei trys vonios kambariai. Pro langus atsiveria vaizdai į vandenyną, miesto panoramą bei kanjoną.

Elonas Muskas šį namą nusipirko 2014 metais kartu su tuometine žmona Talulah Riley. Tada pora už namą mokėjo 3,69 mln. JAV dolerių.

15min primena, kad Elono Musko ir jo antrosios žmonos santykiai buvo gana komplikuoti. Pora jiedu tapo dar 2008-aisiais, po dvejų metų susituokė, bet dar po dvejų nusprendė išsiskirti. Jų santuoka buvo oficialiai nutraukta, tačiau gana greitai pora susitaikė ir 2013-ųjų vasarą vėl susituokė. Bet taika tęsėsi neilgai – 2014-ųjų gruodį teismą dar kartą pasiekė prašymas juos išskirti, na o antroji jų santuoka oficialiai nutraukta buvo tik 2016-ųjų pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas