Sportas gyvai

Tėvo dienos proga – pirma britų karališkos šeimos vaikų žinutė: sveikino princą Williamą

Birželio 16-oji Jungtinėje Karalystėje – ypatinga. Šią dieną švenčiama Tėvo diena, kurios nepraleido ir karališkoji britų šeima. Šiais metais pirmą kartą buvo išplatintas viešas Velso princų George’o ir Louis bei princesės Charlottes pranešimas, skirtas jų tėvui, būsimam sosto įpėdiniui Williamui.
Tėvo dienos sveikinimas princui Williamui
Tėvo dienos sveikinimas princui Williamui / Vida Press ir socialinių tinklų nuotr.

Karališkoji britų šeima kiekvienais metais platina sveikinimus didžiausių metų švenčių progomis, mini ir Motinos dieną. Tačiau mažųjų atžalų vardu išplatintas įrašas paskelbtas pirmą kartą. Jis, Tėvo dienos proga, skirtas princui Williamas.

Oficialiame karališkosios šeimos „Instagram“ paskyroje paviešintas princui Williamui skirtas sveikinimas nuo jo trijų atžalų – Velso princų George’o ir Louis bei princesės Charlotte.

„Mes tave mylime, tėveli. Sveikiname su Tėvo diena. G, C ir L“, – skelbiama instagrame.

Po nuotrauka taip pat pažymima, kad paplūdimyje darytą nuotrauką įamžino Velso princėsė Catherine.

Šis jautrus šeimos momentas sužavėjo karališkosios šeimos gerbėjus, nes tai viena iš retų progų pamatyti princą Williamą dėvinti ne oficialius drabužius, o paprastą džemperį ir šortus. Jo ir princesės Catherine vaikai taip pat atrodo kasdieniškai – vilki paprastas palaidines trumpomis rankovėmis ir šortus.

Žmonės.lt primena, kad birželio 15-ąją Velso princesė Catherine pirmą kartą po vėžio diagnozės pasirodė viešame renginyje. Ji su šeima dalyvavo karaliaus garbei skirtame „Trooping the Colour“ parade.

Paskutis viešas Catherine renginys buvo Kalėdų pamaldos. Kovo mėnesio pabaigoje ji nutraukė tylą ir pranešė apie vėžio diagnozę, tačiau spekuliacijos apie jos ir princo Williamo šeimą nesiliovė. Internautai svarstė, jog Catherine išplatintas vaizdo įrašas buvo parengtas pasitelkiant dirbtinį intelektą ar jos antrininkę.

Būtent todėl Catherine pasirodymas šeštadienį vykstančiame kasmetiniame karaliaus garbei skirtame parade „Trooping the Colour“ sulaukia itin didelio susidomėjimo. Princesė su vaikais parade dalyvavo iš karietų, o vėliau iš Bakingemo rūmų balkono sveikino lietuje susirinkusius karališkosios šeimos gerbėjus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius