„The Trump Organization“ uždaro 18 metų valdytą modelių agentūrą

Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo šeimos verslą valdantis konglomeratas „The Trump Organization“ pirmadienį pranešė uždarantis 18 metų valdytą modelių agentūrą „Trump Model Management“.
Ivanka Trump (2001 m.)
Ivanka Trump (2001 m.) / Vida Press nuotr.

„Po neseniai įvykdyto „Miss Universe Organization“ pardavimo „The Trump Organization“ nusprendė pasitraukti iš modelių verslo, – pranešė kompanijos atstovas. – Nors daugelį metų mėgavomės sėkme, dabar esame sutelkę savo dėmesį į pagrindinį verslą nekilnojamojo turto ir golfo srityje bei į sparčiai besivystantį viešbučių verslą.“

Grožio konkursų organizavimo bendrovė „Miss Universe Organization“ Donaldui Trumpui priklausė ne vienerius metus, tačiau tuomet dar kandidatas į JAV prezidentus kompaniją 2015 metais pardavė vienai talentų vadybos grupei.

Kol kas dar neaišku, kada modelių agentūra, kuri dar nurodoma „The Trump Organization“ interneto svetainėje, kaip priklausanti konglomeratui, bus uždaryta. 1999 metais įkurta „Trump Model Management“ jos interneto svetainėje vadinama „viena iš didžiausių Niujorko modelių agentūrų“.

Tačiau jau kurį laiką kalbama, kad agentūra susidūrė su problemomis, nes ją esą palieka modeliai, ieškantys geresnės vadybos bei nesutinkantys su Donaldo Trumpo politika.

„Dėl savęs pačios ir savo vaikų privalau ginti tai, kuo tikiu, o tai yra pasaulis, kuriame Donaldas Trumpas neturi balso teisės dėl mūsų šalies ateities“, – dar prieš lapkričio 8 d. įvykusius JAV prezidento rinkimus instagrame parašė agentūrą paliekanti manekenė Maggie Rizer.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas su „Mis Visata 2013“ venesueliete Gabriela Isler
AFP/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas su „Mis Visata 2013“ venesueliete Gabriela Isler

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito