Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Tikrosios „Juros periodo“ filmų žvaigždės? Draugai, o ne dinozaurai

Jeffas Goldblumas prisijungė prie vaizdo skambučio iš savo namų Los Andžele. Samas Neillas – iš Sidnėjaus, kur lauke čiulbėjo ryškiaspalvės loriketės. O Laura Dern, kuri buvo išvykusi filmuotis „Netflix“ romantiniame filme „Lonely Planet“, prisijungė iš Maroko ir pasakojo jiems abiem: „Ėjau siaura gatvele turguje Marakešo viduryje, norėdama patekti į filmavimo aikštelę, ir prie manęs pribėgo devynmetis berniukas, arabiškai kalbantis apie „Juros periodo parką“.
„Juros periodo parko“ žvaigždės Jeffas Goldblumas, Samas Neillas ir Laura Dern
„Juros periodo parko“ žvaigždės Jeffas Goldblumas, Samas Neillas ir Laura Dern / „Scanpix“ nuotr.

Nors nuo to laiko, kai trio pasirodė 1993 m. Steveno Spielbergo filme apie dinozaurus, praėjo beveik trys dešimtmečiai, šis serijos pirmtakas vis dar turi įspūdingą atgarsį. Dabar, po penkių tęsinių, naujasis „Juros periodo pasaulis. Viešpatavimas“, kurį režisavo Colinas Trevorrow, vėl subūrė visus tris aktorius, kad šie atkurtų originalo magiją. Jame Neillo Alanas Grantas, Dern Ellie Sattler ir Goldblumo matematikas Ianas Malkolmas stoja į kovą su vis baisesniais dinozaurais ir susivienija su Chriso Pratto ir Bryce Dallas Howard vaidinamais personažais, kurie atstovauja frančizės serijai nuo 2015 m. „Juros periodo pasaulio“.

„Scanpix“ nuotr./„Juros periodo parko“ žvaigždės Jeffas Goldblumas, Samas Neillas ir Laura Dern
„Scanpix“ nuotr./„Juros periodo parko“ žvaigždės Jeffas Goldblumas, Samas Neillas ir Laura Dern

Balandžio pabaigoje vykusio pokalbio metu Neillas, Dernas ir Goldblumas nekantravo pasikalbėti, šiek tiek pašmaikštauti ir pasvarstyti, kaip jų trijulės ilgalaikė chemija pasirodė esanti tokia pat stipri pardavimo priemonė, kaip ir visi tie specialieji efektai. „Šie „Juros periodo“ filmai dažnai vadinami filmais apie dinozaurus, bet jei nesidomite žmonėmis, filmai neveikia“, – sakė Neillas. „Dinozaurai yra antraeiliai veikėjai, nors ir nuostabūs.“

Pateikiame redaguotas pokalbio ištraukas:

Kiek laiko praėjo nuo tada, kai paskutinį sykį matėte originalųjį „Juros periodo parką“?

SAMAS NEILLAS: Paskutinį kartą jį visą žiūrėjau sėdėdamas šalia princesės Dianos, Lesterio aikštėje per premjerą Londone. Kitoje pusėje šalia manęs sėdėjo mano sūnus Timas – jam buvo 11 metų ir jis buvo visiškai pakerėtas filmo, bet maždaug tuo metu, kai pasirodė tiranozauras, Timas pagadino orą. Ir tai skersai manęs nuvilnijo į karališkąją šeimą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas