Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tokios Kim Kardashian dar nematėte: naujoje fotosesijoje įkūnijo elegantiškąją Jackie Kennedy

Kim Kardashian per daugybę metų matėme visokią, o ir parodė ji, tiesiogine to žodžio prasme, visą save. Tačiau naujoji žurnalo „Interview“ fotosesija – visiškai kitokia, nė kiek nebūdinga seksualiajai ir provokuoti mėgstančiai Kanye Westo žmonai.
Kim Kardashian su dukra North West
Kim Kardashian su dukra North West / „Interview“/Steven Klein nuotr.

Rugsėjo numerio viršelį 36-erių Kim Kardashian buvo pakviesta papuošti įsikūnijusi į jai visiškai nebūdingą amplua – buvusios JAV pirmosios ponios, elegantiškosios Jackie Kennedy įvaizdį. Drauge su Kim fotosesijoje pozavo ir jos ketverių metų dukra North West.

„Interview“ viršelį papuošė kelios skirtingos Kim ir North nuotraukos, žurnalo pavadinimas buvo nuspalvintas JAV vėliavos spalvomis, o antraštė pretenzingai skelbia: „Amerikos naujoji pirmoji ponia“.

„Kai Kim ir aš dirbame kartu, kas kartą ieškome vis kitokio kampo. Neturime noro kartotis ar priminti bet ką, ką ji jau yra dariusi anksčiau, – sakė fotosesijos autorius Stevenas Kleinas. – Šioje fotosesijoje norėjau įamžinti moterišką grožį kaip įgalinimo ir savigarbos ekspresiją.“

„Kaip modelis, Kim yra chameleonas. Ji lengvai gali pasikeisti priklausomai nuo to, ko reikia fotosesijoje, nedėdama per didelių pastangų. Tai jos dovana: jos įgimtas santykis su kamera. Ji – modernių laikų mūza“, – apie Kim sakė fotografas.

Na o Kim dukra ne tik dalyvavo su mama fotosesijoje, bet ir davė savo pirmąjį interviu. Keturmetę kalbino kiti garsūs vaikai, tarp kurių buvo Cindy Crawford dukra Kaia Gerber, Britney Spears sūnūs Jaydenas Jamesas ir Seanas Prestonas, serialo „Keisti dalykai“ žvaigždė Millie Bobby Brown ir net North pusseserė Penelope Disick (Kourtney Kardashian dukra).

Daugiau Kim Kardashian „Interview“ fotosesijos kadrų:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant