Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tragiška 37-erių brazilų manekenės Caroline Bittencourt žūtis: gyvybę pasiglemžė jūra

Brazilijoje jau kelias dienas nesiliauja kalbos apie šios šalies 37-erių modelio ir televizijos žvaigždės Caroline Bittencourt tragišką mirtį. Ir nors žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad C.Bittencourt nuskendo po to, kai šoko į jūrą gelbėti savo šunų, jos tėvas dabar suskubo tai paneigti.
Caroline Bittencourt
Caroline Bittencourt / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia portalas dailymail.co.uk, Caroline Bittencourt tėvas Orley Bittencourt pareiškė, kad jo dukra nešoko į jūrą gelbėti savo šunų. Vyro teigimu, manekenė buvo nublokšta į vandenį didžiulės bangos.

C.Bittencourt dingo sekmadienį po to, kai įkrito į jūrą – tądien joje kaip tik siautė audra. Pirmadienį jos kūnas rastas netoli Cigarras paplūdimio, 14 mylių nuo dingimo vietos.

Manekenės vyras Jorge Sestini buvo išgelbėtas sekmadienį – praėjus dviems valandoms nuo tada, kai šoko į vandenį paskui žmoną, nesėkmingai mėgindamas ją išgelbėti.

Caroline tėvas O.Bittencourt prisidėjo prie dukters kūno paieškų. Televizijos laidai jis papasakojo, kaip padėjo ištraukti kūną iš jūros.

Vietinė žiniasklaida paskelbė, kad 37-erių manekenė mirė po to, kai šoko gelbėti savo dviejų skęstančių šunų. Tačiau modelio tėvas tai neigia. Pasak jo, dukra audros metu iš laivo buvo nublokšta į vandenį.

„Tai buvo ne kas kitas kaip nelaimė, nulemta audros, kuri sekmadienį užklupo San Paulo pakrantę. Teiginiai, kad ji pati šoko į jūrą, yra neteisingi ir netikslūs. Norėčiau paprašyti žmonių klausyti tikrų faktų“, – televizijos laidai sakė O.Bittencourt.

Vyras papasakojo, kaip, anot jo, viskas buvo iš tiesų.

„Jorge man sakė, kad didžiulė banga užkliudė laivo kraštą, prisidėjo ir stiprus vėjas. Caroline prarado pusiausvyrą ir įkrito į vandenį. Jorge šoko gelbėti jos, tačiau jis negalėjo mesti plūdės, nes atstumas buvo per didelis, o srovė ją greit nusinešė. Jis matė Carol, ji dar bandė priplaukti prie laivo. Jorge prašė, kad ji išliktų rami. Tačiau netrukus Carol išnyko iš jo akiračio – audra juos atskyrė. Jis ieškojo mano dukters daugiau nei tris valandas ir prarado laivą“, – pasakojo O.Bittencourt.

Versiją, kad Caroline šoko į jūrą gelbėti savo dviejų šunų, pateikė jos artima draugė Can Saad: „Laive buvo ji, jos vyras ir šunys. Carol šoko, kad išgelbėtų šuniukus, nes dėl stipraus vėjo jie įkrito į vandenį.“

Tragedija įvyko, kai modelis su vyru romantiškai leido laiką keliaudami laivu netoli Ilhabela salos šalia San Paulo. Pora buvo susituokusi nuo sausio. C.Bittencourt iš ankstesnių santykių augino 17-metę dukrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas