Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Trečio vaiko besilaukiančią hercogienę Catherine Londono stotyje šokdino meškiukas Padingtonas

Trečio vaiko besilaukianti Kembridžo hercogienė Catherine, nėštumo pradžioje kentėjusi dėl sunkaus rytinio pykinimo, jau jaučiasi daug geriau. Ji ne tik grįžo vykdyti oficialių pareigų, bet net ir puikiai nusiteikusi šoka su meškiuku Padingtonu!
Kembridžo hercogienė Catherine šoka su meškiuku Padingtonu
Kembridžo hercogienė Catherine šoka su meškiuku Padingtonu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kembridžo hercogienės Catherine ir vaikų literatūros herojus meškiukas Padingtonas susidūrė pirmadienio rytą Londono Padingtono stotyje – čia buvo reklamuojama antroji vaidybinio filmo apie garsųjį meškiuką dalis, kuri kino teatruose pasirodys lapkričio 10-ąją.

Renginyje hercogienė dalyvavo kartu su savo vyru princu Williamu bei jo broliu princu Harry ir buvo labai gerai nusiteikusi. Taip gerai, kad net mielai leidosi šokdinama meškiuko Padingtono kostiumu apsirengusio aktoriaus.

Nuo hercogienės veido nedingo plati ir nuoširdi šypsena, o karališkosios poros gerbėjai džiaugėsi, kad seniai bematė Catherine tokią atsipalaidavusią ir švytinčią.

Nepastebėta liko ir rožinė „Orla Kiely“ suknelė – spėliojama, kad ji gali būti atsakas į internete pasklidusias kalbas, neva hercogienė laukiasi dar vieno berniuko.

Tokios išvados buvo padarytos po to, kai praėjusią savaitę ji pirmą kartą pasirodė viešumoje po žinios apie trečią nėštumą paskelbimo – ir vilkėjo žydrą suknelę. Kaip mat atsirado manančių, kad tai buvusi užuomina į tai, kokios lyties kūdikio hercogienė šįkart laukiasi, tačiau šiandieninė rožinė suknelė sumaišė visas kortas.

„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine pirmą kartą pasirodė viešumoje po to, kai pasaulis sužinojo apie trečiąjį jos nėštumą
„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine pirmą kartą pasirodė viešumoje po to, kai pasaulis sužinojo apie trečiąjį jos nėštumą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas