Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ukrainietė mergaitė slėptuvėje uždainavo „Let It Go“: įrašas žaibiškai plinta

Mobiliuoju telefonu padarytą vaizdo įrašą, kuriame maža ukrainiečių mergaitė Amelia slėptuvėje nuo bombų Kyjive dainuoja dainą „Let It Go“ iš filmo „Ledo šalis“ („Frozen“), jau peržiūrėjo tūkstančiai žmonių. Negana to, į jį dėmesį atkreipė ne kas kitas, o originalioji Elsa – filme šį personažą įgarsinusi aktorė Idina Menzel.
Ukrainietė mergaitė uždainavo slėptuvėje
Ukrainietė mergaitė uždainavo slėptuvėje / Stopkadrai

„Mes jus matome“, – tviteryje parašė I.Menzel. – Mes tikrai, tikrai jus matome.“ Šalia žinutės aktorė pridėjo mėlynos ir geltonos – Ukrainos vėliavos spalvų – širdelės simbolius.

Vaizdo įrašą, kuriame Amelia dainuoja garsųjį 2013 m. „Disney“ kūrinį su tokiais žodžiais kaip „Tegul audra siaučia toliau / Šaltis vis tiek manęs niekada nevargino“, socialiniame tinkle paviešino slėptuvėje taip pat besislepianti Marta Smekhova. Moteris nufilmavo improvizuotą mergaitės pasirodymą ir juo internete pasidalijo gavusi Amelios mamos leidimą, rašo „Deadline“.

„Nuo pirmojo žodžio [slėptuvėje] įsivyravo visiška tyla... Visi atidėjo savo reikalus į šalį ir klausėsi šios mergaitės, kuri tiesiog spinduliavo šviesą, dainos... Net vyrai negalėjo sulaikyti ašarų“, – rašė M.Smekhova apie Amelinos atlikimą, kuris buvo palydėtas plojimais.

Šią „Oskarą“ pelniusią dainą I.Menzel įrašė 2013 m. animaciniam filmui „Ledo šalis“, ją sukūrė Kristen Anderson-Lopez ir Robertas Lopezas. Kūrinys tapo tarptautiniu hitu, o vėliau „Disney“ išleido rinkinį „Let it Go: The Complete Set“, kuriame 22 skirtingi atlikėjai šią dainą atliko 41-a kalba.

Pamatykite Amelios pasirodymą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas