Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Užsienio garsenybės, neišvengusios akistatų su policija

Nesvarbu, ar vairuotojas – ką tik pažymėjimą gavęs, ar kelis dešimtmečius vairavimo patirties turintis žmogus, ar jo rankos – ant sportinio, ar ekonominės klasės automobilio, kelių eismo taisyklės visiems vienodos. Jos galioja ir užsienio žvaigždėms, tik ne visos jų nori laikytis. Prisiminkime kelias dėl prasižengimų prie vairo, o vėliau ir didesnių bėdų turėjusias garsenybes.
Žvaigždės už vairo
Žvaigždės už vairo / Vida Press nuotr.

Grėsmė George’o Michaelo laisvei

Ironiška, o gal ne, bet 2007-aisiais George’as Michaelas vos pats neteko laisvės (atlikėjo repertuare yra daina pavadinimu „Freedom“ (liet. laisvė), kai jį, apsvaigusį nuo narkotikų ir vairuojantį automobilį sustabdė policija. Tačiau žinomam vyrui tik porai metų buvo atimta teisė vairuoti ir skirti viešieji darbai, rašo „People“.

Atrodo, kad dainininkas turėjo pasimokyti, tačiau vos po trejų metų „Wham!“ narys savo „Range Rover“ automobilį įvairavo į vaizdo kamerų parduotuvę.

Vida Press nuotr./George'as Michaelas
Vida Press nuotr./George'as Michaelas

Britney Spears atvejai

Per savo gyvenimą Britney Spears pažeidė tiek daug saugaus vairavimo kelyje taisyklių, kad sunku jas visas ir prisiminti. Bet pabandykime.

Vairavimas su kūdikiu ant kelių? Buvo. Vidury kelio be priežiūros paliktas automobilis? Žinoma. Pabėgimas iš įvykio vietos, vairavimas neturint pažymėjimo ir kojos paparacui pervažiavimas? Taip, taip ir dar kartą taip! Na ir nesiseka.

Vida Press nuotr./Britney Spears už vairo
Vida Press nuotr./Britney Spears už vairo

Kim Kardashian ir prabangus jos automobilis

Viename Kalifornijos greitkelių pastebėjus be numerių vairuojamą prabangų „Rolls Royce“ automobilį, jį sustabdę pareigūnai nesitikėjo, kad už vairo pamatys pačią Kim Kardashian.

Na o koks buvo žinomos moters pasiteisinimas dėl numerių nebuvimo? Pasirodo, ji juos turėjo, bet laikė daiktadėžėje, kad nebūtų pavogti.

Sesers pėdomis sekanti Khloe Kardashian

Jaunesnė Kim Kardashian sesuo Khloe taip pat turėjo problemų su policija. Iš pradžių moteris buvo sulaikyta neblaivi už vairo ir naktį turėjo praleisti areštinėje, rašo „People“.

Vėliau Khloe Kardashian buvo nuteista lygtinai trejiems metams. Kadangi pažeidė šios bausmės taisykles, jai buvo skirtas 30 dienų įkalinimas. Tiesa, už grotų dėl perpildyto kalėjimo Khloe Kardashian praleido tik tris valandas.

Vida Press nuotr./Khloe Kardashian už vairo
Vida Press nuotr./Khloe Kardashian už vairo

Pašėlusi Paris Hilton

Dėl to, kad yra garsi išgarsėjusi Paris Hilton savo įvaizdį nusprendė paryškinti įsigijusi sportinį „Mercedes-Benz SLR McLaren“ automobilį.

Tačiau to buvo negana. Vieną vakarą policija automobilį vairuojančią Paris Hilton turėjo sustabdyti dėl stipriai viršyto greičio ir chuliganiško elgesio kelyje.

Vida Press nuotr./Paris Hilton šalia elektrinio BMW
Vida Press nuotr./Paris Hilton šalia elektrinio BMW

Justino Bieberio akistata

Negana to, kad Justinas Bieberis dar savo karjeros pradžioje nusprendė sėsti už reto sportinio „Fisker Karma“ automobilio vairo, jį jis apklijavo sidabrine plėvele, todėl gatvėje nepastebėti dainininko buvo beveik neįmanoma.

Pro akis jis nepraslydo ir pareigūnams, prieš kuriuos, atlikdamas pavojingą manevrą, ir užlindo Justinas Bieberis, rašo Greencarreports.com.

Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Selena Gomez važinėjasi dainininko „Fisker Karma“ automobiliu
Vida Press nuotr./Justinas Bieberis ir Selena Gomez važinėjasi dainininko „Fisker Karma“ automobiliu

Vėliau su policija reikalų dėl viršyto greičio ir kitų prasižengimų vairuojant dainininkas turėjo dar ne kartą.

January Jones incidentas

Aktorė January Jones bėdų prisidarė savo „Range Rover“ automobiliu atsitrenkusi į tris stovinčias mašinas. Serialo „Reklamos vilkai“ žvaigždė tikino transporto priemonės kontrolę praradusi sprukdama nuo paparacų.

Moteris nebuvo sulaikyta, tačiau jos „Range Rover“ teko konfiskuoti..

Niekas neprilygsta Lindsay Lohan

Pirmą kartą dėl kelių eismo taisyklių pažeidimo Lindsay Lohan sulaikyta 2007 m. – aktorė buvo apsvaigusi. Po poros mėnesių policijos akiratyje ji atsidūrė dėl tos pačios priežasties, taip pat dėl vairavimo laikinai apribojus šią teisę bei disponavimo kokainu.

Dėl šių ir kitų nusikaltimų Lindsay Lohan atsidūrė už grotų, bet, kaip ir Khloe Kardashian, kalėjime praleido labai trumpą laiką – vos 84 minutes.

Vida Press nuotr./Lindsay Lohan verkia teisme
Vida Press nuotr./Lindsay Lohan verkia teisme

Po kurio laiko, neįvykdžius kitų teismo skirtų reikalavimų, pažeidus lygtinio teistumo taisykles, aktorei vėl buvo skirta bausmę atlikti kalėjime – šįkart 14 dienų. Bet iš tikro už grotų ji praleido mažiau nei dieną.

Tačiau ir tada iš savo klaidų Lindsay Lohan nepasimokė. Vagystė iš papuošalų parduotuvės, viešųjų darbų vengimas, chuliganiškas vairavimas ir kiti prasižengimai uždirbo aktorei dar daugiau viešųjų darbų, priverstinį gydymą reabilitacijos klinikoje ir lygtinį teistumą iki 2015 m. gegužės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas