Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Užsienio žiniasklaida: Kim Kardashian ruošiasi skyryboms su Kanye Westu

Neseniai su santuokos krize susidūrę Kim Kardashian (39) ir Kanye Westas (43) – vėl apkalbų sūkuryje. Teigiama, kad po vyro pasisakymų ir poelgių Kim kantrybės taurė jau perpildyta, tad artimiausiu metu poros laukia skyrybos.
Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Anot porai artimų šaltinių, Kim Kardashian rimtai planuoja skirtis su Kanye Westu. Apie tai skelbia „Page Six“.

Skelbiama, kad žalos jųdviejų santuokai padarė K.Westui diagnozuotas bipolinis sutrikimas ir vyro pozicija dėl abortų.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu

Dar liepos mėnesį vykusiame Pietų Karolinos kampanijos mitinge K.Westas susirinkusiems papasakojo istoriją apie pirmagimę, kurios vyras iš pradžių nenorėjo turėti. Tik K.Kardashian pavyko perkalbėti Kanye ir pora sėkmingai susilaukė dukros.

„Aš beveik nužudžiau savo dukrą“, – miniai žiūrovų kampanijos metu tąkart prisipažino JAV prezidento posto pasišovęs siekti K.Westas.

Manoma, kad toks asmeninių gyvenimo detalių atskleidimas ypač įsiutino Kim. Ir nors K.Westas vėliau atsiprašė žmonos, neseniai vėl stebino savo poelgiais. Pavyzdžiui, apšlapino „Grammy“ statulėlę.

Tiesa, griūvančią poros santuoką dar buvo bandoma atitaisyti atostogų Dominikos Respublikoje metu. Vis dėlto dabar porai artimas šaltinis prasitarė, kad K.Kardashian svarsto nutraukti santuoką. Tad iš naujausios informacijos žiniasklaidoje panašu, kad K.Kardashian kantrybė baigėsi.

„Kim jau planuoja skyrybas, – „Page Six“ sakė šaltinis. – Tačiau kol kas laukia, kol Kanye išgyvens pastarąjį epizodą.“

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais

Kaip jau buvo minėta, sutuoktiniai ir jų vaikai North, Saintas, Chicago bei Psalmas rugpjūčio pradžioje buvo įamžinti išlipantys iš privataus lėktuvo Majamyje, grįžtantys iš minėtų savaitės trukmės atostogų Dominikos Respublikoje.

Į egzotinę šalį pora išvyko tam, kad bent kelias dienas galėtų praleisti nestebimi pašalinių akių ir galėtų aptarti savo ateitį. Kaip rašo „Daily Mail“, tai buvo jų santykius nulemianti kelionė.

Oro uoste Kanye Westas ir Kim Kardashian atrodė atsipalaidavę ir pailsėję, pasak „People“ šaltinių, pagerėjo ir jųdviejų santykiai.

„Kim ir Kanye sutaria. Juodu abu atrodo daug laimingesni“, – sakė jis.

„Jis mėgaujasi su šeima leidžiamu laiku“, – apie Kanye Westą, atradusį įkvėpimą ir kūryboje, sakė šaltinis.

Anksčiau atrodė, kad Kim Kardashian pastangos išsaugoti santuoką padeda. Kaip rašė „People“, 43-ejų moteris pavargo nuo streso, atsiradusio paūmėjus sutuoktinio bipoliniam sutrikimui ir dėl ant jos pečių užgriuvusios rūpinimosi vaikais naštos.

„Kim tuo nesidžiaugia, tačiau tai nėra jos dėmesio centre“, – tęsė jis ir pridūrė, kad svarbiausiai šiuo metu jai yra jos vaikai.

15min primena, kad pora susituokė prieš šešerius metus. Amžiną meilę Kim Kardashian ir Kanye Westas prisiekė Florencijoje, kuri porai turi simbolinę reikšmę – čia jiedu viešėjo švęsdami 32-ąjį Kim Kardashian gimtadienį ir būtent čia užsimezgė jųdviejų dukters North, kuriai dabar yra septyneri, gyvybė.

Porą sutuokė iš Majamio atvykęs pastorius Richas Wilkersonas jaunesnysis. Prie altoriaus jaunąją atlydėjo patėvis, olimpinis čempionas Bruce'as Jenneris, o tuo metu dainavo Andrea Bocelli.

Į puotą viena garsiausių pramogų pasaulio porų pakvietė tik pačius artimiausius draugus bei šeimos narius – vestuvėse dalyvavo ne daugiau kaip 200 svečių. Tarp jų buvo nemažai garsių žmonių: dainininkas Johnas Legendas su žmona Chrissy Teigen, tenisininkė Serena Williams, krepšinio žvaigždės Scottie Pippenas ir Carmelo Anthony, dizainerė Rachel Roy, dainininkė Lana Del Ray ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas