Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidmenį „Oušeno aštuntuke“ gavusi Kim Kardashian vaidins papuošalų vagystės scenoje

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian pernai spalį buvo apiplėšta per ginkluotą užpuolimą Paryžiuje ir po šio sukrėtimo ilgam pasitraukė iš viešumos. Tačiau ji nepabūgo suvaidinti panašioje scenoje šiuo metu filmuojamoje juostoje „Oušeno aštuntukas“ („Ocean's Eight“).
Kim Kardashian
Kim Kardashian „Oušeno aštuntuko“ filmavimo aikštelėje / Vida Press nuotr.

15min primena, kad moteriškoje 2001-ųjų filmo „Oušeno vienuoliktukas“ versijoje „Oušeno aštuntukas“ vaidina tikrų tikriausias Holivudo elitas ir net popscenos žvaigždė Rihanna.

Epizodinius vaidmenis juostoje kuria ir Kim Kardashian bei jos seserys Kendall ir Kylie Jenner – praėjusią savaitę jos buvo nufotografuotas juostos filmavimo aikštelėje Niujorke. Filmavime Kim Kardashian vilkėjo „Givenchy“ aukštosios mados ansamblį iš 2010-ųjų rudens kolekcijos.

Nors filmo siužetas kol kas slepiamas, tačiau „People“ žiniomis, Kim Kardashian ir jos seserys filmavosi scenoje, kurioje buvo vaizduojamas kasmetinis „Met Gala“ pokylis – jame esą įvyksta brangenybių vagystė.

Kim Kardashian pasirodymas filmavimo aikštelėje nustebino juostos kūrėjus – jie manė, kad po asmeniškai patirto apiplėšimo traumuota garsenybė nenorės iš naujo išgyventi panašių potyrių, net jei tai ir tebus vaidyba.

„Mes nustebome, kad Kim pasirodė filmavime, – „New York Post“ skiltis „Page Six“ cituoja neįvardytą šaltinį iš filmavimo komandos. – Ji atrodė labai sutraumuota apiplėšimo Paryžiuje, bet vis tiek sutiko pasirodyti filme, kuriame išaukštinama (gudri) brangenybių vagystė.“

15min primena, kad prieš 16 metų pasirodžiusiame kriminaliniame trileryje „Oušeno vienuoliktukas“ pirmuoju smuiku griežė vyriškasis Holivudo elitas George'as Clooney, Bradas Pittas, Mattas Damonas ir Andy Garcia. O moteriškoje filmo versijoje, be minėtos Rihannos, išvysime Sandrą Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Heleną Bonham Carter, Katie Holmes, Dakotą Fanning, Mindy Kaling, Olivią Munn ir kitas garsias Holivudo aktores.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai