Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valentino diena žada amžiną meilę: garsios poros, kurios susituokė ar susižadėjo vasario 14-ąją

Valentino diena – viena romantiškiausių dienų metuose, ir daugybė porą ją vienaip ar kitaip pamini. O kai kurios net įprasmina savo jausmus tądien susižadėdami ar susituokdami, taip vasario 14-ąją paversdami amžina savo meilės švente. Tokių porų gausu ir tarp pramogų pasaulio atstovų.
Salma Hayek ir Francois-Henri Pinault, Christina Aguilera ir Matthew Rutleris bei Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart
Salma Hayek ir Francois-Henri Pinault, Christina Aguilera ir Matthew Rutleris bei Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart / „Scanpix“ nuotr.

Salma Hayek ir Francois-Henri Pinault

Holivudo žvaigždė, „Oskaro“ laureatė Salma Hayek už Prancūzijos mados verslo magnato Francois-Henri Pinault ištekėjo 2009-ųjų vasario 14-ąją, per kuklią ceremoniją Paryžiaus teismo rūmuose. Ši data jiems ypač simboliška – tuo metu jiedu jau turėjo pusantrų metukų dukrelę Valentiną, dėl to savo meilę nusprendė įprasminti būtent per Valentino dieną. Na o po kelių mėnesių pora iškėlė didelę vestuvių puotą Venecijoje.

„Scanpix“/AP nuotr./Salma Hayek ir Francois-Henri Pinault
„Scanpix“/AP nuotr./Salma Hayek ir Francois-Henri Pinault

Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart

Ilgametė Holivudo aktorių pora susižadėjo per Valentino dieną lygiai prieš 10 metų, 2009-aisiais, o vestuves iškėlė Meksikoje kitų metų birželį. Kartu jiedu jau 17 metų ir augina sūnų Liamą, kurį aktorė įsivaikino 2001-aisiais vos gimusį – Fordas jo oficialiu įtėviu tapo kiek vėliau.

„Scanpix“/AP nuotr./Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart
„Scanpix“/AP nuotr./Harrisonas Fordas ir Calista Flockhart

Christina Aguilera ir Matthew Rutleris

2014 metais Valentino diena ypatinga buvo ir dainininkei Christinai Aguilerai bei prodiuseriui Matthew Rutleriui – tą dieną jiedu susižadėjo. Pora iki šiol dar nesusituokė, bet per tą laiką spėjo susilaukti dukrelės Summer Rain.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Christina Aguilera ir Matthew Rutleris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Christina Aguilera ir Matthew Rutleris

Benedictas Cumberbatchas ir Sophie Hunter

Britų kino žvaigždė Benedictas Cumberbatchas ir teatro režisierė Sophie Hunter savo vestuvėms 2015-aisiais pasirinko būtent Valentino dieną. Laiminga pora savo santykius įprasmino po net 17 metų trukusios draugystės (ilgą laiką jie buvo tik draugai), o šiandien jiedu augina du sūnus Christopherį ir Halą bei laukia gimstančio trečio vaikelio.

„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Benedictas Cumberbatchas ir Sophie Hunter
„Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr./Benedictas Cumberbatchas ir Sophie Hunter

Vince'as Vaughnas ir Kyla Weber

Holivudo aktorius Vince'as Vaughnas savo mylimajai, nekilnojamojo turto agentei Kylai Weber pasipiršo per 2009-ųjų Valentino dieną, o susituokė jie 2010-ųjų sausį. Pora šiuo metu augina du vaikus – dukrą Locklyn ir sūnų Vernoną.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Vince'as Vaughnas ir Kyla Weber
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Vince'as Vaughnas ir Kyla Weber

Tyrese'as Gibsonas ir Samantha Lee

„Greitų ir įsiutusių“ aktorius bei dainininkas Tyrese'as Gibsonas savo meilę Samanthą Lee vedė 2017-aisiais per meilės dieną – vasario 14-ąją. Šiemet jiedu antrąsias vestuvių metines švenčia jau būdami tėvais – prieš keturis mėnesius jiems gimė dukra.

Liberty Ross ir Jimmy Iovine'as

Britų modelis Liberty Ross su muzikos magnatu Jimmy Iovine'u susituokė 2016-aisiais per Valentino dieną, ir jų vestuvių šventė ypatinga buvo ne vien dėl pasirinktos datos: nuotaka vilkėjo juodą suknelę, o visi svečiai buvo apsirengę raudonai.

Vida Press nuotr./Liberty Ross ir Jimmy Iovine'as
Vida Press nuotr./Liberty Ross ir Jimmy Iovine'as

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas