Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vanity Fair“ viršelis su N.Kidman sukėlė internautų pasipiktinimą: „Tai tragedija“

Ne vieną puikų vaidmenį Holivude ir ne tik atlikusi aktorė Nicole Kidman (54) metai iš metų demonstruoja išpuoselėtą skonį madai. Vis dėlto išleistas leidinio „Vanity fair“ viršelis parodė kitokią realybę – čia moteris apsivilkusi mokinukės drabužius primenančią aprangą. Tai pastebėję internautai neslėpė pasipiktinimo leidiniui ir klausė – ar tai tikrai toji Nicole?
 Nicole Kidman ant „Vanity Fair“ viršelio
Nicole Kidman ant „Vanity Fair“ viršelio / „Scanpix“ ir Maurizio Cattelan ir Pierpaolo Rerrari nuotr.

Nicole Kidman kartu su kolegomis iš kino pasaulio – Idrisu Elba, Penelopé Cruz, Kristen Stewart, Benedictu Cumberbatchu, Simu Liu, Andrew Garfieldu ir Michaela Jaé Rodriguez tapo kasmetinio „Vanity Fair“ žurnalo, skirto Holivudo ribas laužančioms žvaigždėms pagerbti, heroje.

Leidinys šia proga paruošė aštuonis skirtingus viršelius su visomis išvardytomis kino garsenybėmis. Nors ryškios ir provokuojančios nuotraukos nieko nenustebino, viršelis su Nicole Kidman sukėlė sąmyšį.

N.Kidman specialiam leidiniui numeriui pozavo su menkai kūną dengiančiu pilku kostiumėliu. Mokinukės stiliaus apdaro autoriai – italų mados namai „Miu Miu“, o šis drabužis – naujausios pavasario kolekcijos kūrinys. Koketišką viršelio įvaizdį užbaigė pilkos kojinės iki kelių ir smailūs bateliai.

Vis tik žurnalo skaitytojai nebuvo labai sužavėti, išvydę amžinai žavią ekrano žvaigždę, atrodančią kaip Britney Spears dainos „Baby One More Time“ vaizdo klipe.

„Ji yra pasiekusi aktorė, nominuota „Oskarui“. Kas ją aprengė kaip mokinukę?“, – po „Vanity Fair“ Instagramo įrašu komentavo vienas.

„Ką reiškia ši Nicole Kidman? Ji visada būna stulbinanti, elegantiška ir skoninga, bet čia ji atrodo nešvanki. Ji nusipelnė geresnio įvaizdžio“, – rašė kitas komentatorius.

„Tai visiška tragedija“, – rašė kitas.

„Nicole Kidman yra neįtikėtina, bet šis stilius – baisus. Esu sukrėstas, kad ji sutiko“, „Kas manė, kad tai gera idėja?“, „Norėčiau sužinoti už šios nuotraukos slypinčią idėją... nes to nesuprantu“, – dar keletas „Vanity Fair“ stilistų pasirinkimą kritikuojančių komentarų.

Dar labiau suglumę socialinio tinklo „Instagram“ vartotojai pavadino Kidman išvaizdą „absoliučiai šiurpia“, „siaubinga“ ir „netvarkinga“.

Maurizio Cattelan ir Pierpaolo Rerrari nuotr./Nicole Kidman ant „Vanity Fair“ viršelio
Maurizio Cattelan ir Pierpaolo Rerrari nuotr./Nicole Kidman ant „Vanity Fair“ viršelio

Kritikos sulaukė iš netikroviškai atrodantis N.Kidman kūnas. Anot komentarų, nuotraukose jis – stipriai pakoreguotas. Internautai pastebėjo, kad jos liemuo nuotraukose atrodo per daug pailgas ir keisto atspalvio.

„Nicole turi puikų kūną, bet šis – ne jos. Jos formos visai ne tokios, kodėl ją reikia koreguoti su „Photoshop“ programa?“, – klausė internautas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas