Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vėl prireikė Kim Kardashian pagalbos: už grotų atsidūręs Joe Exotic siekia prezidento malonės

Joe Exotic – buvęs zoologijos sodo savininkas, nuteistas už bandymą pasamdyti žudiką konkurentei Carole Baskin – viliasi sulaukti realybės šou žvaigždės, siekiančios tapti teisininke dėmesio ir pagalbos.
Joe Exotic, Kim Kardashian
Joe Exotic, Kim Kardashian / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Vyras, išgarsėjęs po „Netflix“ realybės šou „Tiger King“, žinomai moteriai parašė laišką, kuriame prašo padėti jam gauti prezidento Donaldo Trumpo malonę, pranešė „Entertainment Tonight“.

„Žinau, manęs niekada nebuvai sutikusi ir galbūt niekada nenorėsi, tačiau tikiu, kad tau brangios mūsų teisingumo sistemos vertybės.

Prašau padėti man skirus 10 minučių savo laiko ir paskambinti prezidentui Trumpui, kad šis peržiūrėtų mano 257 puslapių amnestiją“, – pasak „Entertainment Tonight“, laiške rašė nuteistasis.

„Jame - visi įrodymai dėl mano nekaltumo ir paprašyk jo pasirašyti amnestiją, kad galėčiau grįžti namo pas (savo vyrą) Dilloną (Passage’ą) ir savo tėvą“, – tęsė J.Exotic.

„Scanpix“/AP nuotr./Josephas Maldonado-Passage'as, dar žinomas kaip Joe Exotic
„Scanpix“/AP nuotr./Josephas Maldonado-Passage'as, dar žinomas kaip Joe Exotic

Kim Kardashian dar 2018-aisiais įkalbėjo D.Trumpą suteikti malonę Alice Marie Johnson – močiutei, iki gyvenimo galo už grotų atsidūrusiai dėl su narkotikais susijusio nusikaltimo.

Nuo tada realybės šou žvaigždė reiškia palaikymą kalėjimų reformai, o praeitą mėnesį susitiko su nuteistuoju mirties bausme Oklahomoje.

J.Exotic, kurio tikrasis vardas Josephas Maldonado-Passage’as, ragino K.Kardashian jam paskambinti.

„Niekas neturi žinoti, kad tu tai padarei“, – rašė jis, nors laišką paviešinus tai nebeturi jokios prasmės.

53-ejų vyras už grotų praleis 22 metus. Jo atstovai jau kurį laiką bando atkreipti prezidento D.Trumpo dėmesį prieš pasibaigiant pastarojo kadencijai. Teigiama, kad viename D.Trumpo viešbučių Vašingtone jie dėl to išleido apie 10 tūkst. dolerių.

J.Exotic žvaigžde jau būdamas už grotų tapo „Netflix“ pačioje pandemijos pradžioje pasirodžius dokumentiniam serialui apie jį „Tiger King“. Juo susidomėjo ir pati K.Kardashian, kovą apie serialą užsiminusi ir tviteryje.

Be to, legendines „Tiger King“ pristatytas asmenybes K.Kardashian su bičiuliu Jonathanu Chebanu bei savo vaikais įkūnijo ir per Heloviną.

Nėra tiksliai žinoma, ar K.Kardashian gavo J.Exotic laišką. „New York Post“ rašo, kad panašaus turinio laišką vyras išsiuntė kanalui „Fox 23“. Jame J.Exotic maldauja gubernatoriaus Kevino Stitto jo vardu surengti kampaniją.

„Prezidento Trumpo ne tik prašau nedelsiant suteikti malonę, bet prašau gubernatoriaus Stitto paskambinti prezidentui Trumpui ir paprašyti jo pasirašyti amnestiją“, – rašė jis.

Dar balandį D.Trumpas sakė „užmesiantis akį“ į J.Exotic prašymą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tigrų karalius užvaldė pasaulį: įsikūnijo užsienio žvaigždės, virusas pasiekė ir Lietuvą

Kim Kardashian – 40 metų: stiliaus „influencerės“ drąsiausi įvaizdžiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas