Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vėžį išsigydžiusi Shannen Doherty džiaugiasi ataugusiais plaukais ir atostogomis Meksikoje

Prieš porą mėnesių serialų „Beverli Hilsas, 90210“ ir „San Francisko raganos“ žvaigždė Shannen Doherty iš medikų išgirdo džiugią naujieną – krūties vėžys pasitraukė. Pamažu aktorės gyvenimas grįžta į senas vėžes, o ji jau džiaugiasi ataugusiais plaukais, su kuriais teko atsisveikinti po chemoterapijos.
Shannen Doherty atostogos Meksikoje
Shannen Doherty atostogos Meksikoje / „Instagram“ nuotr.

15min primena, kad 46-erių aktorė vasario mėnesį baigė vėžio gydymą kursą, o balandį sužinojo gerą naujieną – gydymas suveikė ir liga pasitraukė.

Dvejus metus su vėžiu kovojusi Shannen Doherty pagaliau gali atsikvėpti, o tai ji daro kartu su mylimu vyru Kurtu Iswarienko atostogaudama Meksikos kurorte Tulume.

Savo „Instagram“ paskyroje aktorė pasidalijo keliais atostogų kadrais, iš kurių vienas – asmenukė su vyru iš paplūdimio. Joje abu sutuoktiniai – su akiniais nuo saulės ir vėjo sutaršytais garbanotais plaukais.

„Manau, mudu su vyru esame vienas kito atspindžiai...“ – šitaip nuotrauką pakomentavo ji, pridėjusi grotažymes „dvyniai“ „garbanoti plaukai ir man nerūpi“ bei „Tulumas“.

Ir nors Kurto garbanos ir ilgesnės, Shannen sparčiai vejasi savo vyrą – po chemoterapijos, kai pernai vasarą ji buvo priversta atsisveikinti su savo ilgomis kasomis, aktorės plaukai jau ganėtinai gausiai ataugo ir vis ilgėja.

„Instagram“ nuotr./Shannen Doherty atostogos Meksikoje
„Instagram“ nuotr./Shannen Doherty atostogos Meksikoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas