Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle ir princo Harry apsilankymas radijo stotyje Londone sukėlė sąmyšį

Princas Harry ir Meghan Markle, grįžę iš Monako, kur sutiko Naujuosius metus, vėl kibo į darbus – antradienį su oficialiu vizitu apsilankė vienoje jaunimui skirtoje radijo stotyje Londone.
Princo Harry ir Meghan Markle vizitas radijo stotyje
Princo Harry ir Meghan Markle vizitas radijo stotyje / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Šis viešas jų pasirodymas sulaukė didelio karališkosios šeimos gerbėjų dėmesio – apie vizitą buvo skelbta iš anksto, tad prie radijo stoties „Reprezent 107.3 FM“ susirinko šimtai poros gerbėjų, panorusių gyvai pamatyti įsimylėjusius sužadėtinius.

Jungtinės Karalystės vėliavomis ir kitokia tautine atributika, sužadėtinius palaikančiais plakatais ir gėlėmis apsirūpinę žmonės kelias valandas lūkuriavo prie radijo stoties, o sulaukę Meghan Markle su princu Harry pasitiko juodu džiaugsmingais šauksmais ir plojimais.

Jaunimui skirtoje radijo stotyje apsilankę princas Harry su Meghan Markle susitiko su jos darbuotojais bei savanoriais.

Šią radijo stotį 2003 metais įkūrė mokytojas Shane'as Carey su tikslu, kad joje veiklos radę jaunuoliai mažiau laiko praleistų gatvėse – tame rajone, kur stotis įsikūrusi, padidėjęs nusikalstamumas. Šioje radijo stotyje taip pat rengiami įvairūs su radijo veikla susiję mokymai, kuriuose jau yra dalyvavę per 4 000 jaunuolių, o dar 3 000 laukia eilėje.

„Reprezent 107.3 FM“ radijo stotyje dirba jaunuoliai iki 25 metų, o vienas iš šios stoties atradimų – reperis Stormzy (24 m.), pelnęs ne vieną britų muzikos apdovanojimą.

Tai – jau antras bendras poros karališkas vizitas. Meghan Markle prie karališkųjų pareigų kibo tą pačią savaitę, kai buvo paskelbta apie jos ir princo Harry sužadėtuves.

15min primena, kad princas Harry su Meghan Markle susituoks gegužės 19-ąją Vindzoro pilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas