Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vimbldono turnyre – puokštė žvaigždžių: atvyko D.Beckhamas, dėl princesės Catherine – klaustukas

Kol kitų sporto šakų entuziastai laukia Paryžiaus olimpinių žaidynių, teniso aistruoliai jau dabar mėgaujasi įtampos kupinomis akimirkomis – sulaikę kvapą stebi Vimbldono turnyrą. O rungtynių tribūnose – ne vienas garsus veidas.
Vimbldono turnyras
Vimbldono turnyras / Vida Press nuotr.
Temos: 1 „Vimbldonas“

Pirmadienį Didžiojoje Britanijoje prasidėjo žvaigždžių itin mylimas ir laukiamas Vimbldono turnyras. Nors laukiamiausia teniso „šventė“ dar tik prasidėjo, jau panašu, kad Vimbldono ložėse verda tokios pat aistros, kaip ir aikštėje.

Rungtynių tribūnose buvo galima matyti puokštę pramogų pasaulio žvaigždžių – sporto renginį stebėjo aktorė Rebel Wilson, futbolininkas Davidas Beckhamas, dainininkė Grace Jones, aktorė Lucy Boynton, princesės Dianos dukterėčios Amelia ir Eliza Spencer, buvusi pirmoji pasaulio raketė Marija Sharapova, „Netflix“ serialo „Bridžertonai“ žvaigždė Golda Rosheuve ir daugelis kitų.

Vimbldono turnyras kasmet pritraukia daugybę žvaigždžių. Įprastai jame apsilanko ir karališkosios šeimos atstovai. Tiesa, šiemet dar neaišku, ar jame pasirodys su onkologine liga kovojanti Velso princesė Catherine.

42 metų karališkosios šeimos atstovė nuo 2016 m. įteikia Vimbldono čempionato nugalėtojams trofėjus.

„Tikimės, kad Velso princesė galės įteikti trofėjus kaip klubo globėja, tačiau prioritetas yra jos sveikata ir atsigavimas“, – sakė „All England“ klubo pirmininkė Debbie Jevans.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai