Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vogue“ viršelį papuošusi Amal Clooney: apie pirmus dvynių žodžius ir motinystės derinimą su karjera

Holivudo žvaigždės George'o Clooney (56 m.) žmona, pasaulyje pripažinta žmogaus teisių advokatė Amal Clooney (40 m.) pirmą kartą papuošė „Vogue“ viršelį ir taip pat pirmą kartą prakalbo apie pernai gimusius dvynius bei tai, kaip sekasi derinti motinystę ir tarptautinę karjerą.
Amal Clooney
Amal Clooney / „Vogue“/Annie Leibovitz nuotr.

15min primena, kad Amal Clooney dvynių susilaukė praėjusią vasarą – birželio 6-ąją pagimdė sūnų Alexanderį ir dukrą Ellą.

Ir nors mažyliams dar nėra metų, jie jau pamažu pradėjo tarti pirmuosius žodžius. Standartiškai, tai buvo dviskiemeniai kreipiniai į tėvus.

„Jau girdėjome kelis „mama“ ir „dada“. George'as labai stengėsi užtikrinti, kad pirmasis žodis būtų mama“, – juokdamasi „Vogue“ sakė Amal.

Iš Libano kilusi, tačiau nuo vaikystės Jungtinėje Karalystėje gyvenanti Amal laisvai kalba trimis kalbomis, tačiau juokavo, kad amerikietis George'as Clooney pajuto ypatingą pasididžiavimą, jog pirmieji vaikų žodžiai buvo ištarti anglų kalba.

Žurnalui Amal Clooney taip pat papasakojo ir kaip jai sekasi derinti motinystę bei karjerą – į darbą veikli moteris grįžo po pusmečio trukmės motinystės atostogų. Dabar ji itin kruopščiai atsirenka bylas, su kuriomis dirbti, ir nustojo važinėti į karo zonas.

Amal Clooney „Vogue“ pasakojo, kad visi rytai yra skiriami šeimai – ji kas rytą neskubėdama praleidžia kelias valandas gulinėdamasi ir žaisdama lovoje kartu su kūdikiais. Veikli moteris taip pat turi griežtą taisyklę neatsakinėti į darbinius skambučius po 20 val.

Na o kalbant apie dvynių išvaizdą, Alexanderis yra panašesnis į savo tėvą, o Ella – gryna mamos kopija.

Daugiau „Vogue“ fotosesijos su Amal Clooney:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas