Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Volstrito vilko“ žvaigždė Jonah Hillas atsikratė antsvorio: aktorių vos įmanoma pažinti

Holivudo aktorius Jonah Hillas (33 m.) stebina kardinaliais išvaizdos pokyčiais – numetė tiek daug svorio, kad jį vos beįmanoma pažinti.
Jonah Hillo išvaizdos pokyčiai
Jonah Hillo išvaizdos pokyčiai / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

„Oskarui“ už vaidmenį filme „Volstrito vilkas“ nominuotas aktorius pastaruoju metu smarkiai sulyso – atsikračius apie 20 kg antsvorio, nebeliko apvalaus veido ir pagurklio, o jis šiandien yra lieknesnis nei kada nors anksčiau yra buvęs.

Šią savaitę paparacai nufotografavo Jonah Hillą vaikštinėjantį Los Andželo gatvėmis, tačiau reikia gerai įsižiūrėti, kad suprastum, jog tai jis. O jei dar senokai jo nematei, išvis nepažintum, kad tai – ta pati komedijų „Nevykėliai po priedanga“ ar „Karo šunys“ žvaigždė.

Jonah Hillas buvo užsivilkęs sportinius juodus šortus ir užsimetęs džemperį su gobtuvu, tačiau net ir vilkint šiais laisvo silueto drabužiais akivaizdžiai matyti, kad anksčiau turėto antsvorio nelikę nė kvapo.

Vida Press nuotr./Jonah Hillas 2017 metų gegužę
Vida Press nuotr./Jonah Hillas 2017 metų gegužę

Jonah Hillas – vienas iš tų aktorių, kurie drastiškiausiai keičia savo kūno svorį dėl vaidmenų. Štai 2011 metais jis, prieš tai svėręs apie 115 kg, taip pat smarkiai sulyso dėl vaidmens filme „Moneyball“, kur pasirodė kartu su Bradu Pittu. Vėliau jam reikėjo vėl priaugti svorio dėl vaidmens „Volstrito vilke“, o didžiausio svorio prieaugio pareikalavo rolė „Karo šunyse“ – besiruošdamas filmavimui aktorius pasunkėjo net dvidešimčia kilogramų.

Kadras iš filmo/Jonah Hillas ir Leonardo DiCaprio filme „Vosltrito vilkas“
Kadras iš filmo/Jonah Hillas ir Leonardo DiCaprio filme „Vosltrito vilkas“

Kai baigėsi „Karo šunys“, Jonah Hillas pasiryžo iš esmės pakeisti savo figūrą – ne vien dėl išvaizdos, bet ir dėl sveikatos. Ir pirmiausiai jis kreipėsi į savo gerą bičiulį, raumeningąjį Channingą Tatumą, su kuriuo vaidino dviejose komedijos „Nevykėliai po priedanga“ dalyse.

„Priaugau svorio dėl filmo „Karo šunys“, o po jo norėjau pagerinti savo formą, tad paskambinau Channingui Tatumui ir pasakiau: „Ei, jei aš valgyčiau mažiau ir pradėčiau treniruotis, ar sulieknėčiau?“ Ir jis man atsakė: „Taip, tu kvailas motkr**y, tai aišku kad sulieknėtum – tai pats paprasčiausias dalykas pasaulyje“, – laidoje „The Tonight Show with Jimmy Fallon“ sakė aktorius, kuris nuo to pokalbio tapo labai dažnas svečias sporto salėje.

15min galerijoje – aktoriaus Jonah Hillo išvaizdos pokyčiai per pastarąjį dešimtmetį:

„ACME Film“ archyvo nuotr./Jonah Hillas ir Channingas Tatumas filme „Nevykėliai po priedanga 2“
„ACME Film“ archyvo nuotr./Jonah Hillas ir Channingas Tatumas filme „Nevykėliai po priedanga 2“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas