Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Wayne'as Rooney išdavė ketvirto vaiko besilaukiančią žmoną: santuoka pakibo ant plauko

Vienas geriausių Anglijos futbolininkų Wayne'as Rooney (31 m.) buvo sulaikytas girtas prie vairo, kai automobilyje šalia jo sėdėjo moteris, su kuria šis išdavė savo žmoną Coleen (31 m.). Ketvirto vaiko besilaukiančią moterį tokia niekinga išdavystė galutinai perpildė jos kantrybės taurę – pranešama, kad poros santuoka pakibo ant plauko.
Wayne'as Rooney su žmona Coleen
Wayne'as Rooney su žmona Coleen / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Poros santykius sudrebino Wayne'o Rooney pašėliojimas viename Češyro naktiniame klube penktadienio naktį. Futbolininkas leido laiką su 29-erių Laura Simpson, su kuria, kaip pranešama, bučiavosi ir glamonėjosi, o paskui vairavo jos automobilį girtas ir buvo sulaikytas policijos – taip jo linksmybės ir išlindo į viešumą.

Vėliau vieniša vieno vaiko mama Laura Simpson „Daily Mail“ sakė, kad jeigu Wayne'o Rooney nebūtų sulaikiusi policija, jiedu būtų praleidę naktį drauge.

Na, o garsiojo futbolininko žmona tuo metu nieko blogo neįtardama ilsėjosi su trimis poros sūnumis Maljorkoje – išgirdusi, ką vyras išdarinėja vienas likęs namuose, Coleen nutraukė atostogas ir anksčiau laiko grįžo į Angliją.

„Daily Mail“ praneša, kad Coleen jaučiasi sugniuždyta – ji savaitgalį su sūnumis net paliko 6 mln. svarų vertės šeimos namus Češyre ir laikinai prisiglaudė pas savo tėvus Liverpulyje, mat nebenori gyventi po vienu stogu su ją išdavusiu ir viešai pažeminusiu vyru.

Visa Coleen šeima be galo pyksta ant Wayne'o ir atsisako su juo kalbėtis ar įsileisti į namus, o moters didžiausias rūpestis ir baimė šiuo metu – kad mokykloje kiti vaikai šaipysis iš jos vyresniųjų berniukų dėl jų tėvo šėlionių.

Anot vienos Coleen draugės, ši jaučia, kad jos santuoka su Wayne'u jau baigta, tuo tarpu prisidirbęs vyras „nežino, ką su savimi daryti“.

„Instagram“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen
„Instagram“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen

„Viskas gali pasikeisti per artimiausias dienas, bet šiuo metu Coleen jau gana, viskas baigta. Tai buvo paskutinis lašas, ji jaučiasi pažeminta ir planuoja pasitraukti“, – „The Sun“ cituoja vieną Coleen Rooney draugę, nenorėjusią prisistatyti.

15min primena, kad Wayne'as Rooney kartu su Coleen yra nuo mokyklos laikų – jiedu susituokė 2008-aisiais Italijoje po penkerius metus užsitęsusių sužadėtuvių. Pora jau augina tris sūnus: 7-erių Kai, 4-erių Klay ir pusantrų metų Kitą. Vos prieš porą savaičių Coleen pranešė, kad laukiasi ketvirto vaiko.

Rugpjūtį Anglijos rinktinės kapitonas ir rezultatyviausias visų laikų futbolininkas Wayne'as Rooney pranešė baigiantis karjerą rinktinėje. Šią vasarą jis po 13 metų „Manchester United“ klube sugrįžo į Liverpulio „Everton“.

„Instagram“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen ir sūnumis
„Instagram“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen ir sūnumis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas