Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith praktikuoja ne monogaminę santuoką

Atvirumu garsėjanti Willo Smitho (53) šeima nustebino ir šįkart. Aktorius papasakojo apie drauge su žmona Jada Pinkett Smith (50) priimtą sprendimą santuokoje nepraktikuoti monogamijos – santykių su vienu partneriu.
Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith
Willas Smithas ir Jada Pinkett Smith / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Jada niekada netikėjo tradicine santuoka. Jados šeimoje ne vienas buvo užmezgęs netradicinius santykius, taigi ji augo visai kitokioje aplinkoje nei aš“, – GQ pasakojo aktorius.

„Turėjome svarbias ilgas diskusijas, kaip mes įsivaizduojame idealius santykius. Kokie geriausi bendravimo poroje būdai? Didžiąją mūsų santykių dalį mes rinkomės monogamiją, nelaikydami to vieninteliu idealių santykių būdu“, – tęsė Willas Smithas.

Filmo „Vyrai juodais drabužiais“ žvaigždė ir Jada Pinkett Smith susituokė 1997 m. gruodį, susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Jadeno ir dukters Willow.

Vos pradėję vedybinį gyvenimą, Willas ir Jada Pinkett Smithai drąsiai dalijosi savo santykių detalėmis ir atskleidė, kodėl jie nebevadina savęs vedusiais. Po daugiau nei 20 metų santuokos juodu pasiekė tokią stadiją, kad nebenori pildyti kitų lūkesčių, koks turi būti vedybinis gyvenimas, rašo Insider.com.

Nieko neslėpdama, Jada Pinkett Smith „Facebook Watch“ laidoje „Red Table Talk“ su vyru diskutavo ir apie tai, kaip moteris „įsivėlė“ į santykius su ritmenbliuzo atlikėju Augustu Alsina. Romanas užsimezgė prieš keletą metų, kai Jada Pinkett Smith ir Willas Smithas dėl santykius ištikusios krizės buvo trumpam išsiskyrę.

Nuo tada praėjo nemažai laiko ir, kaip pasakojo aktorius, iš naujo išmoko vienas kitą besąlygiškai mylėti.

Interviu GQ Willas Smithas pabrėžė, kad nors toks santuokos modelis jam ir žmonai tinka, kitiems jo jis nerekomenduoja.

„Vienas kitam suteikėme pasitikėjimo ir laisvės su ta mintimi, kad kiekvienas turime rasti savo kelią. Mudviem santuoka negali tapti kalėjimu. Mūsų kelio kitiems nerekomenduoju, tačiau patirtys, kurias suteikė ši laisvė ir besąlygiškas palaikymas, bent jau man yra aukščiausia meilės išraiška“, – kalbėjo aktorius.

Willą Smithą kalbinęs Wesley Lowery straipsnyje pabrėžė, kad aktorius „atsargiai paaiškino“, jog Jada Pinkett Smith – „ne vienintelė užmezgusi lytinius santykius“ su kitais žmonėmis. Wesley Lowery pridūrė jautęs aktoriaus norą atskleisti daugiau, bet nusprendė kai ką pasilaikyti ir sau.

„Gal ir sunku patikėti, tačiau verčiau nemiegočiau, jei galėčiau tau suteikti atsakymą, kurį, žinau, panaudotum. Noriu tau padėti, noriu, kad pasisektų. Noriu, kad turėtum antraštę. Tačiau tuo pat metu nė kiek netrokštu tvarkytis su tam prieštaraujančiu dėmesiu“, – tęsė aktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas