Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Winehouse dėl savo elgesio bijo policijos

Dainos „Rehab“ atlikėja Amy Winehouse, kuri šiuo metu ruošia trečią albumą, tikina neturinti laiko linksmybėms ir bijanti, kad gali turėti problemų su policija, kai pagaliau išeis prasiblaškyti.
Amy Winehouse šypsena
Amy Winehouse / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Šią minutę aš labai užsiėmusi darbu studijoje, taigi neturiu daug laisvalaikio linksmybėms. Net negaliu žaisti biliardo savo mėgstamoje biliardinėje, – Didžiosios Britanijos dienraščiui „Daily Star“ guodėsi dainininkė. – Bet tai turbūt tik į gera, nes dažniausiai mano išvykos į klubus baigiasi areštu dėl užpuolimo.“

25 metų žvaigždė atskleidė, kad per leidybos kompanijos „Island Records“ 50 metų jubiliejų planuoja pristatyti kelias naujas savo dainas.

Kalbėdama apie šou, kuris ateinantį mėnesį vyks Londono arenoje „O2 Shepherd's Bush Empire“, Amy vylėsi galėsianti pagroti keletą naujų kūrinių.

Naują albumo Amy pradėjo ruošti su prodiuseriu Marku Ronsonu. Tai nutiko, kai leidybos kompanijai pristatytos dainos, kurias Amy sukūrė Karibuose, pasirodė esančios netinkamos.

Dainininkė su prodiuseriu jau dirbo prie 2006 metais išleisto albumo „Back to Black“, kuris sulaukė išties didelės sėkmės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas