Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„YouTube“ žvaigždė prisipažino nepilnamečiams siuntęs seksualinio pobūdžio žinutes

„YouTube“ žvaigždė Jamesas Charlesas, kuriantis turinį apie makiažą, prisipažino dviem nepilnamečiams vaikinams siuntęs seksualinio pobūdžio žinutes, rašo BBC.
„YouTube“ žvaigždė Jamesas Charlesas
„YouTube“ žvaigždė Jamesas Charlesas / Stop kadras / Youtube.com (James Charles)

„Puikiai suprantu savo veiksmus ir kodėl tai blogai“, – ketvirtadienį savo kanale paviešintame vaizdo įraše sakė 21-erių Jamesas.

Kaltinimai nederamu elgesiu vaikinui pareikšti dar metų pradžioje. Vasarį nuomonės formuotojas, kurio kanalą prenumeruoja 25 mln. internautų, vieno paauglio apkaltintas viliojimu. Jamesas Charlesas tai neigė ir pridūrė, kad su juo flirtavo, nes manė, jog vaikinas yra pilnametis.

Nors iš pradžių kaltinimus vadino melagingais, ketvirtadienį paviešintame vaizdo įraše jis pripažino neteisėtą elgesį.

Jamesas Charlesas taip pat sakė, kad atvejai, kuomet jis susirašinėjo su nepilnamečiais, buvo net du – vienas jų pernai, o kitas – neseniai.

„Šie pokalbiai neturėjo įvykti“, – sakė jis 14 minučių trukmės vaizdo įraše ir pridūrė, kad vaikinų paskyrų galėjo paieškoti kituose socialiniuose tinkluose ir taip sužinoti jų tikrą amžių.

Paauglių viešai atsiprašiusi makiažo žvaigždė pranešė kurį laiką atsiribosianti nuo socialinių tinklų. Jis ketina užsiimti „savišvieta“ apie elgesį, dėl kurio sulaukė problemų.

Jameso Charleso vaizdo įrašą galite pamatyti čia:

VIDEO: holding myself accountable

Deja, tai ne pirmas toks grožio influencerio skandalas. Dar 2019 m. jis buvo apkaltintas naudojęsis „šlove ir pinigais kitų seksualumo manipuliacija“. Jamesas Charlesas tai taip pat neigė.

Atsiprašydamas ir tada, vaikinas pažadėjo elgtis atsargiau, tačiau laikui bėgant jis vėl pradėjo „ignoruoti pirmuosius požymius“.

Ketvirtadienį paviešintą vaizdo įrašą Jamesas Charlesas užbaigė dar kartą pažadėdamas ateityje būti atsargesnis ir liautis savo socialinių tinklų paskyras naudoti kaip pažinčių programėles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas