Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žaibiškai išpopuliarėjęs reperis Lil Nas X pripažino esantis gėjus: atlikėją palaiko būrys garsenybių

Visame pasaulyje nepaprastai greitai išpopuliarėjęs reperis Lil Nas X (20), kurio kūrinys „Old Town Road“ puikuojasi topų viršūnėse, šįkart nustebino kiek netikėta naujiena – jis prisipažino, kad yra homoseksualus.
Lil Nas X
Lil Nas X / „Scanpix“ nuotr.

Vaikinas sulaukė daug palaikymo iš „Old Town Road“ dainos autoriaus Billy Ray Cyruso dukros Miley. „Aš taip didžiuojuosi savo mažuoju broliuku. Visada tave palaikysiu, mano amžinas drauge!“ – draugo prisipažinimu džiaugėsi dainininkė.

Mergina į asmeninę „Twitter“ paskyrą įkėlė nuotrauką, kurioje ji ir reperis šypsosi festivalio „Glastonbury“ užkulisiuose. Žiūrovai festivalio metu turėjo progos išvysti bendrą atlikėjų pasirodymą.

Reperis savo seksualinę orientaciją atskleidė sekmadienį dainos „C7osure“ vaizdo įraše ir paragino savo sekėjus vėl klausytis jo dainų.

„Dalis iš jūsų jau žino, kai kuriems iš jūsų nerūpi, dalis jūsų nejaučia. Tačiau iki šio mėnesio pabaigos noriu jūsų paprašyti paklausyti „c7osure“, – skatino naujos dainos klausytis atlikėjas.

„Jeigu aš esu gėjus, tai dar nereiškia, kad nesu heteroseksualas“, – asmeninėje „Twitter“ paskyroje rašė reperis.

„Lil Nas X“ daina „Old Town Road“ šiuo metu patenka į populiariausių dainų topus. Muzikantas taip pat neseniai pasirašė sutartį su „Columbia Records“ įrašų kompanija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas