Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaidžiantys su likimu: dėl įspūdingų kadrų „Instagram“ tinkle rizikuojama savo gyvybėmis

Kiekvienas, įkėlęs nuotrauką į „Instagram“, tikisi sulaukti kuo daugiau „laikų“. Tačiau kai kurie instagrameriai ryžtasi net rizikuoti savo gyvybėmis dėl įspūdingesnio kadro, kuris, jų manymu, pelnys jiems didesnį populiarumą socialiniuose tinkluose.
Viktorija Odintsova, Jamesas Kingstonas ir Olegas Cricketas
Viktorija Odintsova, Jamesas Kingstonas ir Olegas Cricketas / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žuvo garsus Kinijos laipiotojas stogais: mirtiną kritimą nuo 62 aukšto nufilmavo jo kamera

Štai keletas pačių beprotiškiausių nuotraukų „Instagram“ tinkle, į kurias net žiūrint kūnu nubėga šiurpuliukai – jose įamžinti žmonės dėl gražaus kadro, žaidžiantys su likimu.

Aktorė ir „Instagram“ žvaigždė Rachele Brooke Smith šokiravo savo 123 tūkst. sekėjų, kai įsikėlė vaizdo įrašą, kuriame ji daro jogą stovėdama ant dangoražio atbrailos. Tiesa, tame įraše mergina pridūrė, kad jos sekėjai nebandytų to pakartoti namuose, nes tai daryta „profesionalioje vietoje“. Ką tiksliai tai reiškia nežinia, bet gali būti, kad toji atbraila buvo ne ant paties dangoraižio krašto ir stogas buvo čia pat, bet nufilmuota viskas taip, kad būtų sukurta iliuzija.

Modelis Viktorija Odintsova iš Rusijos savo dviejų minučių šlovės pasaulyje sulaukė, kai prieš metus su savo 4,4 mln. sekėjų pasidalijo kvapą sulaikančiu kadru, kuriame mergina be jokių apsaugos priemonių, lynų ar diržų kabojo didžiuliame aukštyje, viena ranka laikydamasi vaikinui už rankos.

Daugybės drąsos pareikalavusi fotosesija vyko ant 300 m aukščio „Cayan“ pastato Dubajuje, tačiau po to vietos valdžia ėmėsi griežtų priemonių, kad ant pastato stogo nebebūtų taip paprasta patekti eiliniams prašalaičiams, norintiems pakartoti tai, ką padarė Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rizikingą fotosesiją dangoraižyje surengusi rusė sulaukė Dubajaus valdžios įspėjimo

From reality Ph: @a_mavrin #MAVRIN #MAVRINmodels #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by VIKI ODINTCOVA (@viki_odintcova) on

Vaikinas, kuris laikė Viktoriją Odintsovą už rankos jos garsiojoje nuotraukoje, yra Olegas Cricketas iš Sibiro, taip pat garsus „Instagram“ tinkle ir turintis beveik milijoną sekėjų. Jis užsiima parkūru ir yra žinomas dėl savo pavojingų pomėgių laipioti dangoraižių stogais be jokių apsaugų. Štai keletas jo ekstremalių akimirkų:

Harry Gallagheris sulaukė daug dėmesio, kai pasidalijo savo pasivaikščiojimu antro pagal dydį Londono dangoraižio stogais:

Ekstremalas Jamesas Kingstonas su savo 227 tūkst. sekėjų reguliariai dalijasi vaizdais iš pasikarstymų po dangoraižius įvairiausiose pasaulio šalyse, o jo „išlukštentų“ pastatų kolekcijoje yra net ir Eifelio bokštas (antra nuotrauka). Vaikinas net yra išleidęs savo ekstremalių fotografijų knygą „Niekada nežiūrėk žemyn“:

„Instagram“ žvaigždė, keliautojas ir fotografas Jackas Morrisas žavi savo 2,7 mln. sekėjų įstabiomis kelionių nuotraukomis iš gražiausių pasaulio kampelių, tačiau Bankoke darytas kadras, kuriame vaikinas stovi ant dangoraižio atbrailos, ne vieną privertė aiktelti:

TAIP PAT SKAITYKITE: Solidžiai iš „Instagram“ uždirbanti keliautojų pora pataria, kaip pasidaryti tobulą atostogų kadrą

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Angela Nikolau ir jos vaikinas Ivanas Beerkus – tikra ekstremalų porelė, nuolat stebinanti savo sekėjus drąsiais kadrais ant dangoraižių tiek po vieną, tiek dviese. Beje, Angela kartais po dangoraižius net karstosi vilkėdama puošnias sukneles ir aukštakulnius!

Rio de Žaneire esanti Pedra de Gavea uola – viena stačiausių pasaulyje (844 m), ir ją ypač pamėgę adrenalino ištroškę instagrameriai, dėl gražaus kadro pasiryžę bet kam:

Dar viena ekstremalų mėgstama vieta – Trolio liežuvis Norvegijoje. Žmonės nebijo rizikuoti savo gyvybe dėl gerų kadrų, nepaisant to, kad viena mergina 2015 metais jau žuvo nukritusi nuo šios įspūdingos uolos.

A post shared by Magnus Midtbø (@magmidt) on

Viktorijos krioklys pietų Afrikoje, ant Zambezės upės, krentantis iš 108,3 m aukščio, taip pat negąsdina ekstremalų, nors tikimybė nuslysti nuo krašto – išties didžiulė. Tačiau ko tik nepadarysi dėl išskirtinės nuotraukos...

TAIP PAT SKAITYKITE: Žuvo garsus Kinijos laipiotojas stogais: mirtiną kritimą nuo 62 aukšto nufilmavo jo kamera

VIDEO: 【“高空极限运动第一人”吴永宁坠亡前影像曝光,生前曾挣扎】

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas