Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žiauriai nužudytas buvęs modelis Rebecca Landrith: moters kūnas rastas šalikelėje

Tragiškai nužudyta 47-erių sulaukusi Rebecca Landrith. Savaitgalį garsaus modelio kūnas buvo rastas su šautinėmis žaizdomis, praneša „People“.
Rebecca Landrith
Rebecca Landrith (dešinėje) / „Youtube“ stopkadras
Temos: 2 Mirtis Modelis

Pranešama, kad Pensilvanijos valstijos vakaruose, netoli greitkelio esančioje šalikelėje buvusio modelio kūną aptiko „PennDot“ darbuotojas.

R.Landrith turėjo galvos, kaklo, gerklės, krūtinės ir plaštakos šautines žaizdas, skelbia vietinės apygardos koroneris Dominickas Adamas. Koroneris įvardijo, kad mirties priežastimi laikoma žmogžudystė.

„People“ rašoma, kad darbuotojui radus modelio kūną ji neturėjo asmens tapatybę nustatančio dokumento. Vis tik atvykę tyrėjai apie R.Landrith sužinojo iš pirštų antspaudų – jie rasti ant kvitų. Šie kvitai taip pat nurodė, kad kurį laiką moteris keliavo po Indianos ir Viskonsino valstijas.

„Youtube“ stopkadras/Rebecca Landrith
„Youtube“ stopkadras/Rebecca Landrith

Galiausiai trečiadienį buvo suimtas už R.Landrith žmogžudystę įtariamas vyras, pranešė organizacija „Pennsylvania Crime Stoppers“. Tačiau į tolimesnius „People“ klausimus policijos pareigūnai neatsakė.

Žinoma, kad moterį nužudė 28-erių sunkvežimio vairuotojas Tracy Rollinsas. Būtent jo vardas buvo rastas ant R.Landrith kišenėje buvusio raštelio. Vyras buvo iškart suimtas Konektikuto valstijoje ir apkaltintas ne tik žmogžudyste, bet ir išniekinus moters palaikus, ketvirtadienį pranešė „PhillyVoice“.

Taip pat manoma, kad T.Rollinsas lankėsi tose pačiose vietose kaip ir nužudytoji R.Landrith – tai matoma iš policijos pareigūnų gautos vaizdo ir mobiliųjų telefonų medžiagos.

„PhillyVoice“ rašoma, kad policijos pareigūnai T.Rollinso sunkvežimyje tariamai rado kraujo dėmes, kurios, panašu, buvo valomos su transporto priemonėje neseniai naudotu balikliu ir kitu valymo tirpalu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas