Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žinia apie 14-metės influencerės Lil Tay mirtį – melaginga: paauglė atskleidė, kas nutiko

Trečiadienį paskelbus, kad netikėtai mirė 14-metė influencerė ir reperė Lil Tay bei jos brolis, žinia žaibiškai išplito po pasaulį. Vis tik naujiena gerbėjams sukėlė ne tik šoką ir liūdesį, bet ir abejones, kadangi pranešimas atrodė gana nepagrįstas. Ketvirtadienį paaiškėjo, kad žinia apie Lil Tay mirtį buvo melas, praneša TMZ.
Lil Tay
Lil Tay / Socialinių tinklų nuotr.
Temos: 2 Netektis Mirtis

Socialinių medijų žvaigždė Lil Tay yra gyva, rašoma portalui TMZ pateiktame Tay šeimos pareiškime. Jis paskelbtas praėjus dienai po melagingos žinios.

„Noriu aiškiai pasakyti, kad aš ir mano brolis esame saugūs ir gyvi, tačiau man labai skauda širdį ir net sunku rasti tinkamus žodžius. Tai buvo labai traumuojančios 24 valandos. Vakar visą dieną buvau bombarduojama begalės širdį veriančių ir ašarojančių artimųjų telefono skambučių – visi jie bandė sutvarkyti šią painiavą“, – teigiama pareiškime.

Lil Tay tikina, kad jos instagramo paskyra buvo „sukompromituota trečiųjų šalių ir panaudota skleidžiant šokiruojančią dezinformaciją ir gandus.“ „Net mano vardas buvo klaidingas. Mano tikrasis vardas yra Tay Tian, o ne „Claire Hope“, – rašo ji.

Socialinių tinklų nuotr./Lil Tay
Socialinių tinklų nuotr./Lil Tay

Tay dėkoja „Metai“, kad padėjo susigrąžinti jos „Instagram“ paskyrą, o melagingas pareiškimas apie mirtį buvo pašalintas.


Melagingas pranešimas apie 14-metės reperės Lil Tay ir jos brolio mirtį buvo paskelbtas trečiadienį jos instagramo paskyroje. Lil Tay šiame socialiniame tinkle turi 3,5 milijonus sekėjų.

„Sunkia širdimi dalijamės sukrečiančia žinia apie staigią ir tragišką mūsų mylimos Claire mirtį“, – rašoma Lil Tay instagrame.

„Neturime žodžių, kuriais galėtume išreikšti nepakeliamą netektį ir neapsakomą skausmą. Tokia baigtis buvo visiškai netikėta ir mus visus sukrėtė. Jos brolio mirtis dar labiau pagilina mūsų sielvartą.“

Šeima prašė užtikrinti privatumą gedint Lil Tay ir jos brolio.

„Claire visiems laikams liks mūsų širdyse, jos nebuvimas paliks nepakeičiamą tuštumą, kurią jaus visi, kurie ją pažinojo ir mylėjo“, – rašoma įraše.

Tiesa, po šio įrašo kai kurie žmonės išreiškė abejojantys dėl jo tikrumo, nes jos tėvas ir buvęs vadybininkas Henry Tsangas nepatvirtino jos mirties. H.Tsangas laikraščiui „Daily Beast“ sakė: „Atsižvelgdamas į sudėtingas dabartines aplinkybes, negaliu galutinai patvirtinti ar paneigti šeimos paskelbto pareiškimo.“ Lil Tay tėvas atsisakė komentuoti, ar jo dukra vis dar gyva.

Be to, „Insider“ pranešė, kad Vankuverio policijos departamentas neturėjo jokių pranešimų apie jos mirtį, o Los Andželo policijos departamentas leidiniui sakė, kad jis taip pat neturi „jokios informacijos apie tyrimą dėl kieno nors, vardu Claire Hope, mirties“.

2018 m. Lil Tay išpopuliarėjo socialiniuose tinkluose, pasirodžiusi keliuose vaizdo įrašuose, kuriuose didžiavosi savo turtais ir dažnai vartojo keiksmažodžius.

Kanados paauglės gyvenime – scenarijaus vertos muštynės ir vaizdo įrašai, kuriuose ji mėto ant žemės dideles pinigų krūvas, šokinėdama į egzotiškus sportinius automobilius ir iš jų išlipdama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas