Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žvaigždės pasidavė 10 metų iššūkio manijai: vieni iš pokyčių pasijuokė, kiti nė kiek nepasikeitė

Žvaigždės pasidavė 10 metų iššūkio manijai: kieno stiliaus pokyčiai prajuokino, o kas nė kiek nepasikeitė?
Pasaulio įžymybės parodė, kaip pasikeitė per dešimtmetį
Pasaulio įžymybės parodė, kaip pasikeitė per dešimtmetį / „Instagram“ nuotr.

Aktorė ir dainininkė Jennifer Lopez palygino nuotraukas iš 2008 ir 2018 metų. Senojoje nuotraukoje ji – aštuntą mėnesį nėščia, o dabar yra pačios geriausios fizinės formos, nors ant nosies – 50 metų jubiliejus!

Bene pačius ryškiausius pokyčius pademonstravo transeksualė Caitlyn Jenner – prieš 10 metų ji dar buvo vyras, vardu Bruce'as Jenneris. „Va čia tai dešimties metų iššūkis! Būkite tikrais savimi“, – prie pasidalinto nuotraukų koliažo rašė buvęs Kim Kardashian patėvis.

Holivudo žvaigždė Reese Witherspoon taip pat neatsispyrė pagundai sudalyvauti šiame žaidime, tačiau jei nebūtų parašiusi, niekas nė neatkreiptų dėmesio, jog greta esančias nuotraukas skiria 10 metų – aktorė atrodo visai nepasikeitusi!

Per dešimtmetį beveik nepasikeitusi liko ir popkaralienė Madonna – dainininkė pasidžiaugė, kad čia privalumai tų, kurie sužydi vėlai.

„Oskaru“ apdovanota aktorė Anne Hathaway palygino savo nuotraukas iš „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijų 2009 ir 2019 metais. Nors aktorės išvaizda atrodo nė kiek nepasikeitusi, tačiau per tą laiką pasikeitė jos asmenybė – ji iš norinčios pritapti tapo ta, kuri gyvena ir elgiasi kaip jai patinka: „Oho. Tik pažiūrėkit į mane 2009 metais, taip bandančią nepadaryti nieko blogai. Ir pažiūrėkit į mane 2019 metais, darančią tai, kas man jaučiasi gerai“.

„Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė Eva Longoria palygino dvi nuotraukas, kuriose mažai kas atrodo pasikeitę – panaši tiek jos šukuosena, tiek aprangos stilius, tad panašu, jog ji visą tą laiką išliko ištikima sau.

Aktorė ir režisierė Elizabeth Banks sugretinusi savo nuotraukas iš 2007 ir 2018 metų konstatavo, kad vis tik blondinės gyvena smagiau – ryškiausios jos išvaizdos pokytis buvo pakeista plaukų spalva.

Išskirtinės išvaizdos modelis Winnie Harlow palygino dvi savo nuotraukas, kurias skiria net ne 10, o 18 metų: pirmojoje ji dar maža mergaitė, o naujoje – savimi pasitikinti jauna moteris.

Aktorė Kate Hudson palygino dvi savo nuotraukas, darytas ant raudonojo kilimo – abiejose aktorė pozuoja taip pat, žvelgdama į kamerą atsukusi nugarą. Didžiausias skirtumas matyti šukuosenoje – pernai ji nusikirpo savo ilgus šviesius plaukus.

Britų TV žvaigždės Vicky Pattison išvaizdos pokyčiai – išties įspūdingi: žiūrint į ją prieš 10 metų ir šiandien, net sunku patikėti, kad tai ta pati mergina!

„Oskaru“ apdovanota aktorė Brie Larson pasijuokė iš savo stiliaus prieš dešimt metų, kuomet bandė prasimušti Holivude ir dar buvo ne žvaigždė, o tik siekianti tokia tapti. Tiesa, naujoje nuotraukoje aktorė užfiksuota valganti picą, ir šmaikščiai paklausė: „Ar aš tai darau teisingai?“

View this post on Instagram

Am I doing this right? #TenYearChallenge

A post shared by Brie (@brielarson) on

Aktorė Jessica Simpson dešimtmečio iššūkiui pasirinko kiek neįprastą rakursą – palygino savo... kojas. Ir ne šiaip sau – šiuo metu garsi moteris laukiasi trečiojo vaiko, ir nėštumui einant į pabaigą ja kamuoja kūno tinimas, kas ypač matyti ant jos pėdų. Tad žiūrėdama į savo ištinusį kūną Jessica nejučiomis grįžo dešimtmečiu atgal, kai džiaugėsi laibomis kojomis ir avėjo dailučius batukus su plaforma.

View this post on Instagram

#tenyearchallenge

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Aktorė Jennifer Garner į šį iššūkį pažvelgė su šypsena – palygino savo nuotraukas ne iš geriausios pusės, kaip darė nemaža dalis garsenybių. Vietoj raudono kilimo nuotraukų aktorė pasirinko paparacų kadrus – kaip šie prieš 10 metų nepraleisdavo galimybės įamžinti jos ne pačiais gražiausiais momentais, taip daro ir šiandien.

Aktorė Isla Fisher iš pažiūros atrodo ne ką tepasikeitusi, tačiau atskleidė, kad norint pasiekti tokį rezultatą kaip prieš 10 metų jau reikia pastangų – pavyzdžiui, figūrą formuojančių apatinių. O tada ji dar neturėjo ir strijų, užsilikusių po trijų nėštumų.

Aktorė Viola Davis taip pat susigundė pažaisti šį žaidimą ir prisijungė prie iššūkio: „Ar dar ne per vėlu?“. Tiesa, jos išvaizdos pokyčiai – išties minimalūs.

Laiko nepaveikta atrodo ir kita aktorė Brooke Shields – lyginant jos nuotraukas, sunku patikėti, kad jas skiria 10 metų.

Prie iššūkio prisijungusi dainininkė Pink prisiminė, kaip atrodė MTV apdovanojimuose prieš dešimtmetį, ir kaip atrodo šiandien.

View this post on Instagram

10 years!

A post shared by P!NK (@pink) on

Serialo „Moderni šeima“ žvaigždė Sarah Hyland lygindama savo nuotraukas pastebėjo, kad dabar ėmė auginti savo tankius antakius, o ir liemenėlės nebenešiojanti.

Komikė Ellen DeGeneres sugretino kone identiškas savo nuotraukas iš savo pokalbių laidos filmavimo, ir šmaikščiai pastebėjo, kad vis dar mėgsta pasidėti savo ranką ant kojų lygiai taip pat.

Seriale „Choras“ išgarsėjusi aktorė ir dainininkė Lea Michele palygino, kaip atrodė 22-ejų ir 32-ejų. Ir pasidžiaugė, kad laikas jai buvo maloningas – savo išvaizda buvo patenkinta ir tada, ir dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas