Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Silvester Belt atsakė į gerbėjų klausimus: apie „Luktelk“ sąsajas su erekcija ir nosies „pleistrą“

Artėjant lemtingam pirmojo „Eurovizijos“ pusfinalio pasirodymui, Silvester Belt papasakojo, ką reiškia jo nosies papuošalas, ir sureagavo į įvairias savo dainos „Luktelk“ interpretacijas. Štai viename užsienio forume net buvo iškeltas klausimas, ar dainos eilutė „Saulė nepakyla“ yra apie vyriškos erekcijos problemas.
Silvester Belt
Silvester Belt / Stop kadras

Antradienio vakarą į eurovizinę Malmės sceną lipti besiruošiantis Lietuvos atstovas Silvester Belt rado laiko atsakyti į gerbėjų klausimus ir jų iškeltas teorijas.

Oficialiame „Eurovizijos“ socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje paviešintas vaizdo įrašas, kuriame Silvester Belt reaguoja į jį palaikančių žmonių komentarus.

„Dėkoju už palaikymą ir labai tikiuosi, kad pavyks pagerinti eurovizinį Lietuvos rekordą. Kol kas aukščiausia mūsų užimta vieta buvo šešta. Būtų tiesiog nuostabu pralenkti“, – sakė į linkėjimus užimti kuo geresnį rezultatą sureagavęs Silvester Belt.

Atlikėjas taip pat sureagavo ir į užsienio forumuose užgimusią diskusiją, ar daina „Luktelk“ – apie erekcijos problemas. Daliai smalsuolių atrodė, kad dainos eilutė „Saulė nepakyla, pasakyk, ar liksi šalia“ ir iš karto po to einantis prašymas luktelti – yra susijusi su seksualinėmis bėdomis susidūrusio vyro prašymas antrajai pusei.

„Tai, kad žmonės galvoja, kad „Luktelk“ yra apie erekcijos problemas, yra juokingiausia teorija, kurią tik girdėjau. Deja, negaliu pasakyti, kad tai tiesa“, – besijuokdamas teigė Silvester Belt.

Ekrano nuotr./Forumo teorijos apie Silvester Belt dainą „Luktelk“
Ekrano nuotr./Forumo teorijos apie Silvester Belt dainą „Luktelk“

Gerbėjai pro akis nepraleido ir fakto, kad būdamas vaikas dainininkas dalyvavo „Vaikų Eurovizijos“ atrankoje.

„Deja, bet iki šiol neturėjau per daug prisiminimų iš to laikotarpio. Tačiau dabar nacionalinis Lietuvos transliuotojas vaizdo įrašą įkėlė į internetą, todėl vėl turiu prisiminimą, kuris liks visam gyvenimui“, – šiltai apie „Eurovizijos“ instagrame įkeltame vaizdo įrašo sakė Silvester Belt.

Lietuvos atstovas taip pat atskleidė, kodėl sceniniam įvaizdžiui pasirinko visiems į akį krentantį originalų nosies aksesuarą.

„Norėjau kažko kitokio ir unikalaus. Panašu, kad tai suveikė, nes visi iki šiol apie tai kalba“, – džiaugėsi Lietuvos atstovas.

O paklausus, kokį patarimą duotų pradedančiajam muzikantui, Silvester Belt davė netikėtą atsakymą.

„Nedarykite to, toks mano patarimas. O jei neklausysi šio patarimo, žinosite, kad to tikrai norite ir turite siekti“, – tikino dainos „Luktelk“ atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius